Tammikuussa Suomen A-maajoukkuessa debytoinut Saku Ylätupa esiintyi sunnuntaina ensimmäistä kertaa AIK:n paidassa Ruotsin pääsarjan Allsvenskanissa.

Ylätupa, 19, siirtyi AIK:hon talvella hollantilaisen Ajaxin organisaatiosta. Hän oli sunnuntaina hallitsevan mestarin avauksessa ja pelasi 71 minuuttia 0-0-tasapeliin päättyneessä sarja-avauksessa Östersundia vastaan.

– Se meni alusta asti hyvin. Tuntui hyvältä pelata loistavien kannattajien edessä. Tunnelma oli mahtava, se auttaa aina antamaan hieman enemmän. Uskon, että se näkyi hieman myös kentällä, kommentoi Ylätupa AIK Playlle.

Tulos oli AIK:n kannalta jokseenkin pettymys, mutta Ylätuvan mielestä täysi pistepotti olisi irronnut pienellä hienosäädöllä.

– Meidän pitää vain viimeistellä paikoista. Minusta me pelasimme täydellisesti, kunnes meidän piti tehdä maali. Hieman epäonnekasta ja huolimatonta viimeistelyä. Meidän pitää tehdä paikoista, ja tuloksia tulee.