Sky: Antonio Conten perässä jälleen yksi Italian huippuseura

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa Sevilla matkaa Romaniaan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

AS Roma on kiinnostunut palkkaamaan Antonio Conten uudeksi päävalmentajakseen ensi kesänä, kertoo Sky Italia.

Italialaisluotsi Conte, 49, on ollut ilman seuraa viime kaudesta lähtien saatuaan potkut Chelseasta, jota hän valmensi kaksi kautta. Hän voitti debyyttikaudellaan Englannissa Valioliigan mestaruuden.

Roma antoi maaliskuussa kenkää päävalmentaja Eusebio Di Francescolle ja pestasi loppukauden mittaisella sopimuksella hänen seuraajakseen Claudio Ranierin. Kaudella 2015-16 Leicesterissä Valioliigan mestaruuden voittanut Ranieri valmensi kotikaupunginsa suurseuraa AS Romaa jo vuosina 2009-2011.

Ranierin alaisuudessa Roma on voittanut seitsemästä ottelustaan kolme ja hävinnyt kaksi. Joukkue on tällä hetkellä Italian Serie A:ssa kuudentena, pisteen päässä sarjan kärkinelikosta, kun viisi kierrosta on pelaamatta.

Skyn tietojen mukaan Conte palaisi mielellään Italiaan, jossa hän vietti koko uransa pelaajana ja valmentajana ennen pestiään Chelseassa. Sky kertoi viime viikolla, että Conte on neuvotellut paluusta entiseen seuraansa Juventukseen siltä varalta, että joukkueen nykyinen päävalmentaja Massimiliano Allegri lähtee muihin maisemiin.

Conte vietti valtaosan peliurastaan Juventuksessa ja johdatti joukkueen valmentajana kolmeen peräkkäiseen Serie A:n mestaruuteen vuosina 2011-2014.

Hänet on yhdistetty huhuissa pitkään myös Internazionale Milanoon.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Eurooppa-liigassa Sevilla matkaa Romaniaan! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!