Tottenham – Ajax: maaleja tiedossa

Mestarien Liiga
Tottenham – Ajax
Tiistai 30.04 klo 22:00

Vappu, tuo kevään juhla. Jos olet kyllästynyt rypömään ylioppilaslakki päässä tai kilistämään skumppaa yhden asteen lämpötilassa, sinulle on onneksi vaihtoehto: Mestarien Liigan välierät. Vappuaaton ottelu on tuiki mielenkiintoinen Tottenham – Ajax. Spurs joutuu kauden kenties tärkeimpään otteluunsa siipirikkoisena ja tulivoimainen Ajax tulee haastamaan sen kovaa.

Spurs -faneja käy hieman sääliksi. Mestarien Liigan välierä ja huomattava osa joukkueen tulivoimasta ei ole käytettävissä: Harry Kane on loukkaantunut ja Son Heung-Min kärsii pelikieltoa saatuaan kortit täyteen Manchester Cityä vastaan. Tilanne jättää rajallisen määrän vaihtoehtoja hyökkäyksen järjestelyyn. Fernando Llorente lienee yksinäinen kärki ja hyökkäyksiä tukevat Dele Alli sekä Lucas Moura. Toki joukkue on näinkin iskukykyinen, mm. Christian Eriksenin tykki puhuu tarvittaessa lujaa. Myös keskikentällä on toki kokoonpanomurheensa.

Ajax on näyttänyt tämän kauden Mestarien Liigassa pitkää nenää epäilijöilleen (esim. yllekirjoittaneelle). Joukkue on tulivoimainen eikä pelkää ketään. Terveystilannekin on hyvä – keskikentän Carel Eiting on tätä kirjoitettaessa ainoa poissaolija. Ajaxilla on myös lepoetu, sillä se pelasi viimeksi viikko sitten kotimaan Eredivisiessä ja kaatoi Vitessen vakuuttavasti. Erik ten Hag vannoo pelirohkeuden nimiin ja kyllä Ajax tulee tässäkin ottelussa aktiivisesti pelaamaan.

Vetosuositus

Spursin pieni suvantovaihe ja kokoonpano-ongelmat sekoittavat voimasuhteita. Petsipappa uskoo, että tässä ottelussa tullaan pelaamaan aktiivisesti ja maaleja tullaan näkemään. Vetomarkkinoilla totals-raja on 2,5 maalissa ja se käy hyvin. Vetosuositus on Maaleja yhteensä yli 2,5 kertoimella 1,93. Veto on tuottoisa siis vähintään kolmella maalilla. Myös Tottenhamin pelaamista voi näillä kertoimilla harkita – kokoonpanotiedot on selkeästi jo ylihinnoiteltu markkinoilla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tottenham – Ajax ja kohteeseen Maaleja yhteensä yli 2,5. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 193 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.