Tottenham – Manchester City: koti- ja lepoetu ei riitä

Mestarien Liiga
Tottenham – Manchester City
Tiistai 09.04 klo 22:00

Tottenham pääsi viime viikolla korkkaamaan uuden stadioninsa. Tottenham taistelee nyt kahdella rintamalla, sillä äskettäisen huonon aallon seurauksena ensi kauden europaikkojen suhteen elintärkeä Valioliigan top 4 -sijoitus on uhattuna. Mestarien Liigassa arpa taas heitti vastaan kovimman mahdollisen vastuksen, Manchester Cityn.

Kenraali tätä matsia varten oli siis hyvä – Crystal Palace kaatui puhtaasti. Viikonloppuna Spurs sai huilata, kun taas City joutui hikoilemaan FA Cupin välierässä Brightonia vastaan. City lepuutti muutamia pelaajia, mutta osa avainpelaajista oli avauksessa. Pep Guardiola haluaa valmentaa joukkuelleen sen historian ensimmäisen Mestarien Liigan pokaalin ja materiaali sen kyllä sallii tässäkin ruuhkassa.

Spursia siis suosii lepoetu ja uuden stadionin tuoma buusti. Kaikki muu taitaakin sitten suosia Cityä. Se on tällä hetkellä Euroopan paras joukkue. Se on kaikki kilpailut mukaan lukien voittanut 14 viimeistä otteluaan. Guardiolan luoma tyyli on näin taitavalla joukkueella henkeäsalpaava – jokaisella syötöllä pitää olla tarkoitus ja joukkue repii käytännössä minkä tahansa puolustuksen kappaleiksi.

Poissaolojen suhteen suurimmat kysymysmerkit ovat varmojen nimien lisäksi Spursin Fernando Llorenten sekä Cityn Kyle Walkerin ja Sergio Agueron yllä. Molemmat joukkueet saavat kyllä tiistaina jalkeille kelpo nipun.

Vetosuositus

Kaikki kunnia Spursille, mutta City on joukkueista hirmuisen paljon parempi. Se on dominoinut myös joukkueiden keskinäisiä otteluita viime aikoina. Huolimatta Spursia hyödyttävistä tekijöistä Petsipappa saa Citylle hävettävän korkean todennäköisyyden voittamaan ensimmäinen osaottelu. Tarjottu kerroin riittää mainiosti – vetosuositus on siis Manchester City voittaa ottelun kertoimella 1,90.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tottenham – Manchester City ja kohteeseen Manchester City voittaa ottelun. Jos City voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Tottenham voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.