SJK tiedotti torstaina lainanneensa Serge Atakayin riveihinsä skotlantilaisesta Rangersista.

20-vuotiaan Atakayin lainasopimus kestää kesäkuuhun saakka. Atakayi palaa kesäkuussa Glasgow’hon Rangersin harjoituskaudelle.

Atakayilla on alla hyvin rikkonainen kausi Skotlannissa. Oikea laituri mursi nilkkansa marraskuussa Rangers-debyytissään ja joutui leikkaukseen. Jaro-kasvatti oli vammansa myötä sivussa kymmenisen viikkoa, kunnes palasi Rangersin harjoituksiin.

– Tulin tänne, koska tarvitsen lisää peliaikaa. Olen seurannut SJK:ta koko talven ja kun he soittivat, en voinut sanoa ei. SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko on minulle kuin isä ja hän on auttanut minua todella paljon, Atakayi paljasti SJK:n tiedotteessa.

– Moni muukin suomalaisseura halusi minut, mutta puhuin Rangersin kanssa ja sanoin, että haluan tulla SJK:hon. Haluan pelata hyvää futista ja haluan auttaa tätä joukkuetta. Siellä he eivät tienneet niin hyvin SJK:ta, mutta sanoin että se on Suomen paras joukkue ja haluan mieluiten tänne.

Vajaat kolme vuotta sitten Jarosta Rangersin organisaatioon siirtynyt Atakayi puhui SJK:n tiedotteessa myös tulevaisuudestaan.

– Myös Rangersissa nähtiin, että tämä on minulle paras ratkaisu. Edustusjoukkueen puolelta sanottiin, että he eivät haluaisi päästää minua, mutta tämä on kuitenkin lopulta hyvä ratkaisu, koska olen ollut loukkaantuneena.

– He antoivat tämän mahdollisuuden minulle, koska tavoitteena on, että palaan täältä takaisin edustusjoukkueen mukaan. Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard katsoo, että pystyn pelaamaan ensi kaudella jo heidän kanssa. Siellä on varmasti vielä paljon suunnitelmia, joten katsotaan miten kesällä käy, sanoo Atakayi vielä lopuksi.

Lähde: sjk.fi