Ajax valmistautuu tähtipelaajan lähtöön – argentiinalaispuolustaja haaviin

© Kuva: Getty Images

Ajaxin 19-vuotiaan kapteenin Matthijs de Ligtin lähtöä seurasta voi pitää kuta kuinkin varmana juttuna, vaikkei mustaa valkoisella vielä olekaan. Vahvimmin topparin uskotaan siirtyvän Barcelonaan.

Suinkaan ainoa lähtijä De Ligt ei ole, vaan Ajaxissa on tänä kesänä ison luokan jälleenrakennuksen aika. Hankintoja tarvitaan, ja yksi palanen remonttia vaikuttaisi olevan argentiinalaistoppari Lisandro Martínez.

21-vuotias Martínez on pelannut kaksi kautta Argentiinan pääsarjassa Defensa y Justician joukkueessa. Hän myös debytoi maaliskuussa Argentiinan A-maajoukkueessa, mutta ei kuitenkaan mahtunut Copa Américaan nimettyyn alustavaan pelaajaryhmään.

Ajax ei ole Martínezin siirtoa vielä vahvistanut, mutta Defensa y Justicia kertoi siirrosta Twitter-tilillään. Seura kertoi sunnuntaina Martínezin lentävän Hollantiin ja tekemään lääkärintarkastuksen Ajaxin kanssa. Sen jälkeen siirto on valmis.

De Telegraafin mukaan Martínez solmii Ajaxin kanssa nelivuotisen sopimuksen, jossa on vuoden optio jatkosta. Siirtokorvaus on lehden kertoman mukaan 7 miljoonaa euroa, Defensa y Justician historian ennätyskorvaus.

Ajaxissa pelaa myös kaksi Martínezin maanmiestä, Lisandro Magallán ja Nicolás Tagliafico. Toteutuessaan Martínezista tulee Ajaxin kauden neljäs hankinta. Aiemmin seuraan ovat siirtyneet Standard Liégen Razvan Marin, Heerenveenin Kik Pierie ja Emmenin Kjell Scherpen.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½