AS Roma -ikonia viedään Valioliigaan, Ranskaan ja Argentiinaan – Francesco Tottilta koskettava kirjoitus

© Kuva: Getty Images

AS Roman kannattajat saivat järkyttyä, kun seura tiedotti Roma-ikoni Daniele De Rossin lähtevän seurasta kuluvan kauden päätteeksi. Roomalaissyntyinen De Rossi on pelannut AS Romassa 18 vuotta, ja poistuu nyt joukkueesta vain kaksi vuotta sen jälkeen, kun toinen seuralegenda Francesco Totti päätti oman uransa.

Totti siirtyi uransa päätyttyä samantien seuran toimistohommiin, mutta De Rossi ei aio vielä lyödä nappiksia naulaan. Totti kirjoittikin heti uutisen kuultuaan Instagramiin koskettavat jäähyväiset pitkäaikaiselle joukkuetoverilleen.

– Tämä on surullinen päivä, Totti kirjoitti.

– Tänään päättyy jälleen yksi tärkeä luku AS Roman historiassa, mutta ennen kaikkea meidän Romamme. Olemme kokeneet vuosien varrella niin paljon yhdessä. Olemme kasvaneet yhdessä. Ensin meistä tuli miehiä, sitten jalkapalloilijoita ja lopulta vanhempia.

– Tiesimme kuitenkin, että tämä hetki koittaisi joskus. Haluan vain kertoa sinulle, että olet aina ollut ja tulet aina olemaankin veljeni.

– Toivotan sinulle kaikkea parasta, mitä ikinä teetkään. Sillä olen varma, että teet sen loistavasti, kuten olet tehnyt kaiken tähänkin saakka.

– Rakastan sinua, Dani, Totti päätti kauniin jäähyväisviestinsä.

Heti, kun ilmoitus De Rossin lähdöstä tuli julki, alkoi huhumylly luonnollisesti pyöriä. Ensimmäiseksi De Rossin nimi yhdistettiin Alexander Ringin New York City FC:hen, mutta Corriere dello Sport nosti esiin myös kolme muutakin mielenkiintoista seuraa.

Italialaislehden mukaan De Rossin haluavat riveihinsä myös Manchester City, PSG ja Boca Juniors. City on tavoitellut De Rossia jo aiemmin, ja PSG puolestaan nappasi viime kesänä toisen italialaislegendan Gianluigi Buffonin.

Tuttomercatowebin mukaan De Rossi ei ole ikinä peitellyt kiintymystään Boca Juniorsiin, ja lisäksi Boca Juniorsilla on tuttu urheilujohtaja, entinen AS Roman puolustaja Nicolas Burdisso.

Il Corrieren mukaan Roman puheenjohtaja James Pallotta teki vielä tiistai-iltana De Rossille viimeisen, ottelumääriin sidotun sopimustarjouksen. Tämä oli kuitenkin liian myöhäistä, sillä De Rossi oli jo tiedottanut lähtöpäätöksestään.

Lähde: Football-Italia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.