Benfican supernimi tekemässä A-maajoukkuedebyyttiä – yli 100 miljoonan euron siirtokohde

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Benfican João Félix on nimetty mukaan Portugalin A-maajoukkueen Nations League -miehistöön. Valmentaja Fernando Santos saattaa siis antaa 19-vuotiaalle aikuisten tason maajoukkuedebyytin jo ensi kuun alussa.

Santos tietänee, millainen – lähes kirjaimellinen – kultakimpale hänen ryhmäänsä on liittymässä. Vaikka Transfermarkt arvioi hyökkääjän markkina-arvoksi 35 miljoonaa euroa, pidetään selvänä, että ainakin Manchester Unitedin, Manchester Cityn ja Barcelonan tavoitteleman komeetan siirtyessä tulee myös rahaa liikkumaan yli 100 miljoonaa euroa.

Félix pelasi päättyneellä kaudella lissabonilaisten paidassa yhteensä 43 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Portugalin liigassa maaleja syntyi 15. Nuorukaista on toistuvasti kutsuttu ”seuraavaksi Cristiano Ronaldoksi”.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!