Celticin pelaajan kausi päättyi päävammaan – ei muista itse ottelusta juuri mitään

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Celticin keskikenttäpelaaja Ryan Christie ei muista juuri mitään huhtikuussa pelatusta Skotlannin cupin ottelusta Aberdeenia vastaan, vaikka hän pelasi siinä lähes 40 minuuttia.

Christien, 24, ottelu jäi kesken, kun hän sai iskun päähänsä pallontavoittelutilanteessa Aberdeenin Dominic Ballia vastaan. Hän sai naamaansa monta murtumaa ja Ball sai tilanteesta pelin toisen keltaisen korttinsa.

– En oikeastaan muista sitä tilannetta tai ambulanssia tai mitään sellaista. Se on kaikki mennyttä, kommentoi Christie BBC:lle.

– Muistan, kuinka kävelin tunnelista kentälle ja menin joukkueen kanssa riviin ja rykelmään. Seuraava muistoni on siitä, kun tyttöystäväni tuli katsomaan minua sairaalaan puoli yhdeltätoista sinä iltana.

– Ensimmäisinä parina päivänä muistini hämärtyi. Kävin muutamassa tähystyksessä. Sitten tulokset aivotutkimuksesta tulivat takaisin ja sain tietää olevani kunnossa.

– Sitten kirurgi tuli tapaamaan minua. Silloin tajusin, miten vakavaa se oli, koska hän oli hieman järkyttynyt siitä, kuinka paljon vauriota kestin.

Christien kausi tuli samalla päätökseen. Hän vahvisti BBC:lle, ettei pelaa myöskään Skotlannin maajoukkueen EM-karsintaotteluissa Kyprosta ja Belgiaa vastaan kesäkuussa. Christie tähtää palaavansa kentälle Celticin kesän harjoituskaudella.

Hän ei kanna kaunaa loukkaantumisestaan entiselle joukkuekaverilleen Ballille.

– Olen puhunut Domin kanssa muutaman kerran. Kaikki sanoivat, että hän vahingoitti minua tahallaan, mutta minä ja Dom olemme hyviä kavereita.

– Tilanteessa ei todellakaan ollut pahantahtoisuutta, vaikka hän myöntääkin, että tuli siihen aika myöhässä. En vain ymmärrä sitä, että minä olen tässä kunnossa ja hänelle ei käynyt mitään. Hänen päänsä on varmaan tehty betonista.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!