Belgialaistähti Eden Hazard saattoi pelata sunnuntaina viimeisen ottelunsa Chelsean kanssa Valioliigassa, kun joukkue päätyi sarjan päätöskierroksella 0-0-tasapeliin Leicesteriä vastaan.

Hazardia, 28, on huhuttu jo monen vuoden ajan Real Madridiin, ja huhut ovat yltyneet tällä kaudella, koska hän ei ole solminut jatkosopimusta.

Belgialaisen nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen. Lehtitietojen mukaan Real Madrid ja Chelsea neuvottelevat siirrosta.

Hazard kertoi sunnuntaina, että hän on tehnyt päätöksensä ja ilmoittanut siitä Chelsealle.

– Kyllä [kerroin], pari viikkoa sitten. Kyllä, olen tehnyt päätökseni, mutta se ei ole vain minusta kiinni. Olen tehnyt päätökseni, siinä se, kommentoi Hazard BBC:n mukaan.

Häneltä kysyttiin, selviävätkö hänen tulevaisuuden suunnitelmansa Eurooppa-liigan loppuottelun jälkeen. Chelsea kohtaa finaalissa Arsenalin 29. toukokuuta.

– Uskoisin niin. Meillä on loppuottelu pelattavana, ja sitten katsotaan.

Hazard sanoi, että hän olisi halunnut tulevaisuutensa ratkeavan jo aiemmin, jotta tilanteesta ei olisi kehkeytynyt koko kauden mittaista saagaa, kuten nyt on käynyt.

– Kyllä, halusin niin, mutta niin ei ole käynyt. Minä odotan yhä teidän ja kannattajien tavoin.

– Kentällä yrittää vain keskittyä pallon kanssa. Siinä kaikki. Yritän vain tehdä parhaani, kun olen kentällä.

– En ajattele sitä ja tätä, minun tai seuran tilannetta. Yritän vain voittaa pelejä.

Chelsean manageri Maurizio Sarri toivoo luonnollisesti, että Hazard jää seuraan, mutta hän sanoi, että seuran ja kannattajien on kunnioitettava belgialaistähden päätöstä, mikä ikinä se onkaan.

– Eden on pelannut täällä seitsemän kautta, yrittänyt tehdä parhaansa jokaisessa ottelussa, ja nyt on aika kunnioittaa hänen päätöstään.

Chelsean kannattajat olivat valmistaneet sunnuntaiksi plakaatin, jossa he anelivat Hazardia jäämään seuraan.