EIF – AC Kajaani: tasapäin Tammisaaressa

Ykkönen
EIF – AC Kajaani
Torstai 30.05 klo 15:00

Helatorstai on kotimaan kamaralla vilkas jalkapallopäivä. Tammisaaressa alemman puoliskon EIF ja AC Kajaani kohtaavat sarjan kuudennella kierroksella. Molemmat joukkueet ovat uudistuneet melko totaalisesti viime kaudesta. AC Kajaanille tämä pelireissu on kauden pisin – Kajaanista on todella pitkä siivu Tammisaareen.

EIF ei ole saanut toistaiseksi otteisiinsa tarvittavaa tasaisuutta. 7-2 voitto MyPasta oli totaalista dominanssia, mutta sitä seurasi hyvin vaatimaton esitys kun Gabri Garcia Xarartin suojatit saivat palata Tampereelta kotimatkalle 1-0 tappio niskassaan. EIF ei edelleenkään ole saanut puolustustaan järjestykseen ja siinä on tällä hetkellä joukkueen päähaaste.

AC Kajaanilla on tilillään vasta yksi voitto. Viimeksi se kärsi tasaisessa ottelussa KTP:tä vastaan 1-2 tappion. Isäntien lailla Kajaanin päätavoite tulee tällä kaudella olemaan sarjapaikan säilyttäminen. Otteet ovat olleet aivan hyväksyttäviä tähän asti ja sarjan alakerran joukkueita vastaan kajaanilaisten pitäisi pystyä ottelemaan tasapäin.

Vetosuositus

Joukkueiden välille on vaikea saada merkittävää luokkaeroa. Pitkä vierasmatka syö varmasti vieraita, mutta muuten lähtökohdat ovat tasaiset. Vetomarkkinoilla EIF on arvioitu hieman liian isoksi suosikiksi ja pelisijoitusmielessä Kajaani herättää kiinnostusta. Vetosuositus on siis AC Kajaani voittaa ottelun kertoimella 3,25.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun EIF – AC Kajaani  ja kohteeseen veto ”AC Kajaani voittaa ottelun”. Jos AC Kajaani voittaa ottelun, saat 325 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai EIF voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.