Eiköhän se ollut siinä – Vaihtopelaaja haistatteli AC Milan -luotsille ja kieltäytyi menemästä kentälle

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

AC Milanilla on Chelseasta lainaamaansa keskikenttäpelaaja Tiemoué Bakayokoon 35 miljoonan euron osto-optio, mutta eiköhän tuo jää suurella todennäköisyydellä käyttämättä. Bakayoko nousi otsikoihin jo viime viikolla myöhästyttyään tunnilla Milanin harjoituksista, mutta pohjakosketuksen hän taisi ottaa maanantaisessa sarjaottelussa Bolognaa vastaan.

Bakayoko aloitti ottelun vaihtopenkillä, ilmeisesti juurikin viime viikon myöhästymiseensä liittyen. Ranskalainen oli selittänyt valmennusjohdolle bensan loppuneen, mutta selitystä ei kaiketi nielty.

Bologna-ottelun 25. peliminuutilla Milanin Lucas Biglia loukkaantui, ja valmentaja Gennaro Gattuso joutui suorittamaan ensimmäisen pelaajavaihtonsa. Gattuson valinta kohdistui Bakayokoon, mutta hän kehotti pelaajaa lämmittelemään ilmeisesti hyvin laiskalla ja haluttomalla tavalla.

Bakayoko olisi ilmeisesti halunnut enemmän aikaa lämmitellä, sillä vaihtokehotuksesta seurasi sananvaihto, jossa ei loukkauksia säästelty. Osa näistä tallentui kameroillekin. Sky Sport Italian toimittajan mukaan Bakayoko kehotti Gattusoa ”painumaan v*ttuun”, ja jatkoi penkillä istumistaan.

Niinpä Bakayoko seurasi pelin loppuun saakka penkiltä, ja Gattuso heitti Biglian korvaajaksi José Maurin, joka ei ollut pelannut minuuttiakaan sitten tammikuun.

AC Milan voitti pelin lopulta 2-1, ja jatkaa sitkeää taisteluaan paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Ottelussa nähtiin yhtä paljon ulosajoja kuin maalejakin. Milanin Lucas Paqueta otti kaksi varoitusta minuutin sisällä ja lensi suihkuun vartti ennen loppua. Bolognalta puolestaan ajettiin lisäajalla Nicola Sansone sekä vaihtopenkillä tulistunut Mitchell Dijks ulos.

Lähde: Football-Italia


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!