FC Inter – KuPS: perjantain herkkupala

Veikkausliiga
FC Inter – KuPS
Perjantai 17.05 klo 18:30

Veikkausliigan herkkupala otellaan perjantaina Turussa Veritas Stadionilla: FC Inter Turku isännöi KuPSia kauniissa kevätillassa. Molempien joukkueiden faneilla on syytä tyytyväisyyteen, sillä joukkueet ovat kivunneet sarjataulukossa aivan kärjen tuntumaan. Sekä Interin että KuPSin ottelut ovat olleet hyvin tapahtumarikkaita ja tästä ottelusta on odotettavissa todella mielenkiintoinen.

FC Inter on löytänyt tekemiseensä punaisen langan. Joukkueen tulivoima on Filip Valencicin, Timo Furuholmin ja Mika Ojalan johdolla murhaavalla tasolla ja alkukauden murheenkryyninä ollut puolustuspeli on saatu vähintäänkin tyydyttävään kuosiin. Jose Riveron valmennusfilosofia on selkeästi mennyt perille ja niinpä joukkueelta voi odottaa menestystä. Viime ottelussa Furuholm ja Niko Markkula saivat korttitilin täyteen ja huilivat tämän pelin.

Myös KuPS on nostanut tasoaan ilahduttavasti, joskin sen alakerta on edelleen virheille altis. Ylöspäin joukkueella löytyy laatua ja ratkaisijoita on löytynyt laajalla rintamalla. Jani Honkavaaran avuksi valmennustiimiin yllättäen hankittu Keith Armstrong tuo joukkueeseen lisää näkemystä ja kokemusta. Perjantaina joukkue joutuu testiin, sillä Inter on sille laadukkain vastus vähään aikaan.

Vetosuositus

FC Inter on ollut viime otteluissaan hyvin vakuuttava. Maarianhaminan huonokuntoiselta kentältä haettu pistepotti vakuutti ainakin Petsipapan. Vetosuositus perjantain otteluun on Inter voittaa ottelun kertoimella 2,25.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Inter – KuPS  ja kohteeseen veto ”Inter voittaa ottelun”. Jos Inter voittaa, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KuPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.