Huesca – Valencia: Putous espanjalaiseen tapaan

La Liga
Huesca – Valencia
Sunnuntai 05.05 klo 21:45

La Ligassa on tänä viikonloppuna kierros numero 36, jonka jälkeen joukkueilla on jäljellä kaksi ottelua. Eilen sarjassa varmistui ainakin käytännössä ensimmäinen putoaja, kun Rayo Vallecano hävisi Levantelle 4-1 ja joukkue menetti matemaattisenkin mahdollisuuden säilymiseen. Tänään on veitsenterällä toinen pikkuseura Huesca, jonka pitäisi ottaa ehdottomasti pisteitä Valencialta. Unibet TV striimaa tälläkin kertaa La Ligan ratkaisuhetket suorana lähetyksenä.

Huescan puolesta on sanottava, että joukkue on Fransiscon johdolla taistellut todella urheasti viime ajat. Ensinnäkin se olisi ansainnut esityksistään enemmän pisteitä kuin sillä on. Toisekseen Huesca on viimeisessä kuudessa ottelussaan ollut tappioton. Ikävä kyllä näistä otteluista viisi on päättynyt tasan, jolloin pistesaldo ei ole karttunut tarpeeksi. Ei putoaminen aragonialaisille mikään maailmanloppu olisi, mutta sympaattiselle seuralle olisi suonut hieman onneakin tässä taistelussa.

Valencia puolestaan taistelee sarjassa ensi kauden europaikoista. Sarjassa sillä on alla kaksi tappiota Atletico Madridille ja Eibarille. Lisäksi torstaina joukkue kävi häviämässä Arsenalille Emiratesilla. Aivan helpoin mahdollinen tilanne siis vieraillakaan ei ole. Poissaolotilanteet sentään suosivat Valenciaa sunnuntai-illan ottelussa.

Vetosuositus

Valencia on toki joukkueista vahvempi, mutta Huesca tulee jättämään tälläkin kertaa kaiken kentälle. Koska voittaminen on ollut isännille todella vaikeaa, otetaan mukaan tasapelivarmistus. Vetosuositus on siis tuplamahdollisuus 1X kertoimella 1,81. Veto lipuu uuniin Huescan voitolla ja tasapelillä.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Huesca – Valencia ja kohteeseen tuplamahdollisuus 1X. Jos Huesca voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Valencia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki La Ligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.