Ihan varmuuden vuoksi – Hollannin jalkapalloliiton valmistauduttava kahteen mestaruusjuhlaan, vaikka toinen vaatisi 14 maalin ihmeen

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ajax varmisti sunnuntaina hyvin pitkälti käytännössä Hollannin pääsarjan Eredivisien mestaruuden, kun se voitti omassa ottelussaan Utrechtin 4-1 ja PSV hävisi samaan aikaan AZ Alkmaarille 0-1.

PSV on sarjan viimeiselle kierrokselle lähdettäessä kolme pistettä perässä Ajaxia. Sillä on siis mahdollisuus nousta amsterdamilaisten kanssa vielä tasapisteisiin, mutta seuraavaksi kuvaan astuu maaliero, joka on Ajaxilla 14 osumaa parempi.

Teoriassa PSV:n mestaruus on mahdollinen, mutta käytännössä siihen on häviävän pieni mahdollisuus. Hollannin jalkapalloliitto KNVB ei voi kuitenkaan julistaa Ajaxia mestariksi ennen kuin se häviävänkin pieni mahdollisuus on mennyttä.

De Telegraafin mukaan KNVB on valmistautunut keskiviikon päätöskierrokseen kahdella mestaruuslautasella, joista toinen on jäljennös.

Aito mestaruuslautanen toimitetaan Doetinchemiin, jossa Ajax kohtaa vieraissa De Graafschaapin, joka joutuu varmuudella karsimaan sarjapaikastaan. Jäljennös taas viedään Eindhoveniin, jossa PSV isännöi Heraclesia.

– Meidän on aina pidettävä kaikki vaihtoehdot avoinna, kommentoi KNVB:n tiedottaja Telegraafille.

Jäljennöstä ei aiota näyttää Eindhovenissa televisiokameroille tai valokuvaajille, ellei tilanne sitä vaadi. Eli käytännössä jäljennöslautanen pysyy visusti piilossa, jollei PSV kuro Ajaxin 14 osumaa parempaa maalieroa kiinni.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!