© Kuva:

Ilves – FC Honka: paluu Tammelaan

Veikkausliiga
Ilves – FC Honka
Tiistai 07.05 klo 18:30

Veikkausliiga jatkuu ohjelmaltaan hyvin tiiviinä myös toukokuussa. Ilves ja FC Honka ovat tähän asti vähiten otteluita pelanneiden joukossa ja heille tiistain kamppailu on molemmille kauden kuudes. Molempia joukkueita veikattiin kauden alla liigan parempaan puoliskoon ja tätä ennustetta ei tarvitse vielä sen kummemmin päivittää. Huomattavaa on, että tiistain ottelu on Ilveksen ensimmäinen Tammelan stadionilla tällä kaudella. Joukkue pitää Tammelaa henkisenä kotinaan.

Ilves on suorastaan alkukauden sensaatio. Jarkko Wissin valmentama joukkue ei ole tähän asti juhlinut tehdyillä maaleilla, mutta niitä on tullut tarpeeksi kolmeen voittoon. Omissa ei ole soinut kertaakaan, mikä on todella kova suoritus. Perjantain Klubi-matsi mentiin varovaisesti tulos edellä. Koko ottelussa ei kirjattu laukaustakaan kumpaakaan maalia kohti. Kotona Ilveksen voi odottaa olevan aktiivisemmalla otteella liikkeellä. Joukkueen kokoonpanotilanne on jotakuinkin entisellään.

Hongan alkukausi on ollut kaksijakoisempi. Parhaimmillaan joukkue on ollut mainio, mutta joukkoon mahtuu kaksi oikein huonoa ottelua. Eniten Vesa Vasaralla on pähkimistä puolustuksessa, joka on vuotanut liiaksi. Jos ja kun Gideon Baah puuttuu takalinjoilta tiistaina, voivat nämä ongelmat eskaloitua jälleen kerran. Mutta ylöspäin joukkue on todella vaarallinen ja Ilveksen tiivis puolustus joutuu taatusti testiin.

Vetosuositus

Ilvestä on pidettävä tiistaina suosikkina, vaikka Honkaa ei sovikaan väheksyä. Vetosuosituksena on Ilves voittaa ottelun kertoimella 2,50. Ihan hyvä vaihtoehto voi olla Ilveksen pelaaminen nollatasoituksella, jolloin tasapelillä saisi omat pois.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ilves – Honka ja kohteeseen Ilves voittaa ottelun. Jos Ilves voittaa, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Honka voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

Unibet tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.