Jatkuuko Gianluigi Buffonin ura PSG:ssä? – ”Tämä on ollut poikkeuksellinen kokemus”

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Legendamaalivahti Gianluigi Buffon vahvistaa, että Paris Saint-Germain on tarjonnut hänelle jatkosopimusta.

Buffon liittyi PSG:hen viime kesänä ja täytti kauden aikana 41 vuotta. Otteluita hänelle kertyi ensimmäisellä kaudella Ranskassa 24 kappaletta. Buffon vuorotteli maalilla PSG:n kasvatin Alphonse Areolan kanssa.

Ranskalaismediassa on huhuttu viime viikkoina, että PSG haluaisi luopua Buffonista jo yhden kauden jälkeen, mutta italialaiskonkarin mukaan hänelle on tarjottu uutta diiliä. Mitään ei ole kuitenkaan vielä allekirjoitettu.

– Seura tarjosi minulle jatkosopimusta, ja se tekee minusta todella onnellisen. Se on todella palkitsevaa, kommentoi Buffon Sky Unolle.

– Me tapaamme seuraavien parien päivän aikana katsoaksemme tätä projektia ja ymmärtääksemme, olemmeko molemmat samalla linjalla yhdessä jatkamisesta.

– Olen onnellinen Pariisissa. Tämä on ollut poikkeuksellinen kokemus, josta halusin 40 vuoden iässä todella nauttia. Saavuin tänne vakuuttuneena siitä, että aion haastaa itseäni pelaajana ja ihmisenä.

Buffonin mukaan italialaisilla on hieman vääränlainen käsitys ranskalaisesta jalkapallosta ja Ligue 1:stä, jonka mestaruuden PSG on voittanut kuudesti tällä vuosikymmenellä.

– Meillä on Italiassa väärä käsitys ranskalaisesta jalkapallosta. Voin myöntää, että minusta se ei ole kehittynyt taktisesti yhtä paljon kuin Italiassa, mutta se on silti todella vaativaa fyysisellä ja teknisellä tasolla.

– Siellä on monia hyvin lahjakkaita maailmanluokan yksilöitä. Joukkueet kuten Lille ja Lyon yltäisivät helposti Serie A:n kärkiviisikkoon, ja se tarkoittaa, että Ligue 1 on mielestäni tasoltaan tasoissa Serie A:n kanssa.

– Jos joukkue kuten Rennes, jolle hävisimme Ranskan cupissa ja joka voitti Arsenalin 3-1 Eurooppa-liigassa, päätyy liigassa kahdeksanneksi, niin taso on aika korkealla.

– Meidän pitäisi olla hieman nöyrempiä, kun arvostelemme muita sarjoja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!