Juventuksella kahden joukkueen yhteiset mestaruusjuhlat – Helmarien luottopelaaja ja Cristiano Ronaldo juhlatunnelmissa

© Kuva: Getty Images

Juventus-leirissä vietettiin sunnuntaina juhlapäivää, kun Torinon Allianz Arenalla juhlittiin kahden joukkueen mestaruutta. Juventuksen naiset voittivat Serie A:n toisena vuonna peräkkäin ja miehet peräti kahdeksantena.

Molemmat mestaruuspystit pantiin jakoon ottelun Juventus-Atalanta -yhteydessä. Naiset saivat pokaalinsa ja mitalinsa puoliajalla, ja miehet pelin jälkeen. Mukana juhlatunnelmissa oli myös Helmarien konkari, aina luotettava laitapuolustaja Tuija Hyyrynen. 31-vuotias Hyyrynen oli yksi eniten pelanneista Juventuksen naisista pelattuaan 18 ottelussa kauden 22 sarjapelistä.

Hyyrynen siirtyi Juventukseen kesällä 2017 tanskalaisesta Fortuna Hjørringistä. Juventuksen naisjoukkue perustettiin vuonna 2017, ja heti debyyttikaudella joukkue ylsi mestaruuteen. Tällä kaudella Juventus pani paremmaksi voitettuaan tuplamestaruuden.

Pelinumerolla 2 pelaava Hyyrynen pääsi marssimaan kentälle toisena naisena mitaliaan pokkaamaan.

Kun myös miesjoukkue oli palkittu mestaruudesta, oli aika yhteiskuvien. Muun muassa Giorgio Chiellini ja Sami Khedira liittyivät mukaan mestarien yhteispotrettiin.

Myöhemmin Tuija Hyyrynen otatti kuvan myös viisinkertaisen Ballon d’Or-voittajan Cristiano Ronaldon kanssa. Ronaldosta tuli tällä kaudella historian ensimmäinen pelaaja, joka on valittu kolmen eri TOP 5 -sarjan parhaaksi pelaajaksi. Hashtageilla ”W8nderful” ja ”here2stay” viitataan Juventuksen miesjoukkueen kahdeksanteen perättäiseen ja naisten toiseen perättäiseen mestaruuteen.