Juventus – Torino: derby sytyttää

Serie A
Juventus – Torino
Perjantai 03.05 klo 21:30

Perjantai-iltana voi raskaan työviikon päätteeksi suoristaa jalat ja nauttia live-urheilun sekä vedonlyönnin ihanasta yhdistelmästä. Kätevästi tämä onnistuu Unibet TV:n kanssa, sillä se tarjoaa päivittäin huippu-urheilua livestriimeinä. Petsipappa on testannut Unibet TV:n, ja etenkin mobiilissa kokemus on hatunnoston arvoinen. Huippuderby Juventus – Torino näkyy perjantaina suorana Unibet TV:ltä.

Juventuksella ei periaatteessa ole tässä pelissä pelattavaa, sillä joukkue on jo varmistanut Serie A:n mestaruuden. Kausi on muiltakin osin jo pitkälti paketissa, sillä Juventuksella ei ole palaa myöskään Eurocupien kärkipeleissä. Toki paikallisderby sytyttää aina: vähintään voi kiusata Torinoa ja torpata sen unelmat ensi kauden europeleistä. On mielenkiintoista nähdä, millaisen kokoonpanon Massimiliano Allegri marssittaa kentälle. Poissaoloja Juvella on nimittäin hurjan paljon.

Torinon kokoonpanotilanne on parempi – tosin puolustuksesta puuttuvat pelikieltoinen Emiliano Moretti sekä loukkaantunut Koffi Djidji. Joukkue on taaplannut taulukossa ylöspäin, sillä viimeiseen 14 otteluun mahtuu vain yksi tappio. Etenkin Torinon puolustus on ollut todella lujaa tekoa. Viime viikonlopun 2-0 voitto AC Milanista oli sanalla sanoen vakuuttava.

Vetosuositus

Derbyt sytyttävät aina. Juventus on kiistaton suosikki, mutta kyllä huippumotivoituneella Torinolla on tässä taistossa sanansa sanottavana. Kertoimissa on pientä etua, joten lyödään vetoa Torinon venymisestä tässä pisteille. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Torino +0.5 kertomella 2,25.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Juventus – Torino ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Torino +0,5. Jos Torino voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Juventus voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Serie A:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.