Katso: Suosikkiselostaja Tuomas Virkkunen hiljentyi C Moren selostuskopissa – sai lopulta kiteytettyä pelin ääni väristen: ”Ei kukaan, missään, koskaan, kirjoita mitään tällaista”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Tottenham nousi täysin uskomattomalla tavalla voittoon Ajaxia vastaan ja eteni Mestarien liigan finaaliin. Lucas Mouran lisäajan viimeisillä sekunneilla tullut ratkaiseva osuma sai C Moren selostaja Tuomas Virkkusen hiljaiseksi ja lähes sanattomaksi.

Lucas Moura oli illan tähti. Hattutempun iskenyt Lucas sai viime hetkillä pallon boksin sisällä Dele Allilta, ja laukoi Tottenhamin uskomattoman nousun päätteeksi Mestarien liigan finaaliin. Selostaja Virkkuselle osuma tuntui olevan jo liikaa, kun muistetaan minkälainen ottelu Liverpoolilta nähtiin tiistaina Barcelonaa vastaan.

– Lucaaaaaas! Ei ole enää totta! Luucaaaas. Lucas iskee vielä lisäajan viimeisillä sekunneilla…

Sen jälkeen Virkkunen hiljentyi pitkäksi aikaa. Hiljaisuudessa oli kieltämättä voimaa, kun samaan aikaan Ajaxin pelaajat yksi kerrallaan putoilivat tv-kuvissa nurmen pintaan. Silloin Virkkunen sai jälleen suunsa auki.

– Hattutemppu, ei jumal…, ja jälleen pitkä hiljaisuus.

– Lucas Moura ja hattutemppu tänään. Amsterdam Arena on hiljentynyt ja veikkaanpa, että aika lailla kaikki tämän kuningaslajin ystävät.

Ääni alkoi Virkkusellakin väristä, kun kuviin ilmestyi Mauricio Pochettino, joka puhkesi kyyneliin ja meni polvilleen nurmen pintaan. Virkkunen antoi syystäkin kehut Mestarien liigan kuluvalle kaudelle, jossa on nähty huimia nousuja.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Mauricio Pochettino eli tunteella pelin loppuvaiheet. Kuva: Getty Images.

Peli käynnistyi vielä ja Ajax yritti lisäajan lisäajalla tehdä maalia.

– Ajaxilla on sittenkin vielä toivoa. Ehkä meillä kaikilla on toivoa, jos sydäriltä ja kaiken maailman jutuilta vältytään, Virkkunen tulkitsi.

Päätösvihellyksen jälkeen Virkkusella oli vaikea löytää sanoja juuri nähdylle ottelulle.

– Ei ole totta nämä pelit! Tuokaa kaiken maailman käsikirjoittajat mistä tahansa elokuvastudiosta. Kukaan ei kirjoita tällaista. Ei kukaan, missään, koskaan, koska nämä olisivat vain niin epärealistisia. Aivan uskomaton ottelu, Virkkunen sai sanotuksi.

Olipahan ottelu ja olipahan tulkinta Virkkuselta!

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS