Veikkausliiga
KPV – FC Lahti
Lauantai 11.05 klo 15:00

Veikkausliigaa pelataan lauantaina kolmen ottelun verran. KPV:n kenttäevakko on nyt ohi ja joukkue pääsee pelaamaan kotikaupungissaan ja -stadionillaan. Veikkausliigaa pelataan Kokkolassa lähes 30 vuoden tauon jälkeen ja tapahtuma on varmasti paikalliselle jalkapalloväelle tärkeä. Tärkeä se on myös joukkueelle, sillä sarjajumbon pistepussiin kaivataan täytettä kiireesti. Viime vuonna Ykkösessä KPV oli Keskuskentällä todella ilkeä vastus.

KPV:n kauteen on mahtunut joitain positiivisia hetkiä, mutta kokonaisen ehjän pelin pelaaminen teettää töitä. Joukkueella on kelvollinen runko, mutta hieman kevyehkösti laatua Veikkausliigan mittapuun mukaan. Ylöspäin joukkue on ollut vaisu, eikä kukaan varsinaisista hyökkääjistä ole päässyt maalintekoon. Myös alakerta on ollut kohtuuttoman epävarma, eikä aina puolustusvelvoitetta ole täytetty odotetulla tavalla.

FC Lahden kausi on ollut odotuksiin nähden hyväksyttävä. Joukkue on pelannut vaihtelevia ja suurelta osin tasaisia otteluita. Loisto on puuttunut, mutta perussuorittaminen on riittänyt katastrofin välttämiseen. Viime ottelun jälkeen Lahden puolustus herätti suurta huolta, kun puolustuksesta Jean-Christophe Coubronne ja elintärkeä Mikko Viitikko otettiin kolhujen takia vaihtoon. Nyt joukkueesta kuuluu huojentavia tietoja, että Drilon Shala on ainoa varma poissaolija.

Vetosuositus

KPV:n varsinainen kotiavaus on joukkueelle iso nosto, mutta Lahden kokoonpanotiedot rohkaisevat. Melko lailla tasabuukki tämän pitäisi olla, joten vetosuosituksena on FC Lahti voittaa ottelun kertoimella 2,90.

Valitse itsellesi sopivin tarjous

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun KPV – FC Lahti ja kohteeseen veto FC Lahti voittaa ottelun. Jos FC Lahti voittaa ottelun, saat 290 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KPV voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

TAI

Ota 200% Talletusbonus. Saat maksimissaan 200€ bonusrahaa talletuksestasi. Voit myös tehdä pienemmän talletuksen; esim. 20€ talletuksella saat 40€ bonusrahaa = 60€ pelirahaa!