© Kuva:

KTP – EIF: puolustuspelissä sanomista

Ykkönen
KTP – EIF
Maanantai 13.05 klo 18:30

Maanantaina paketoidaan ykkösen kolmas sarjakierros Kotkassa Arto Tolsa Areenalla, jossa Kauden vaisusti aloittanut KTP kohtaa viime kauden yllättäjän EIF:in. Molemmilla joukkueilla on vielä voittotili avaamatta ja tilanne rassaa varsinkin suurin odotuksin kauteen lähtenyttä Argo Arbeiterin valmentamaa kotkalaisjoukkuetta.

Moni lukija muistanee vielä KTP:n edellisen ottelun, jossa Petsipappa tipsasi underia ja Valkeakoskella pelatussa matsissa tehtailtiin yhdeksän maalia… Korvien punan laskettua oli jälkianalyysin aika. Kotkalaisten pre-seasonilla esittämät hyvät otteet olivat poissa, ja varsinkin erikoistilannepelaaminen oli huonolla tolalla. Valmennuksella on varmasti ollut töitä ennen maanantain ottelua ja nyt alkavat paineet pistetilin aukaisemiseen kovat.

EIF:in ei rehellisesti sanoen ole aivan odotettu uusivan viime kauden hienoa suoritustaan. Viime kierroksen tasapeli kotona TPS:ää vastaan oli aivan hyvä suoritus, mutta kovasti uusiutunut joukkue ei ainakaan vielä tunnu saaneen isoa vaihdetta silmään. Ainakin viime vuonna joukkueen vahvin valtti oli puolustus, mutta samanlaista varmuutta ei alakerralta ole tänä vuonna vielä nähty. Cupissa joukkueet kohtasivat ennen sarjakautta ja silloin EIF oli parempi.

Vetosuositus

Ennusmerkit viittaavat siihen, että maaleja voidaan tänäänkin nähdä. Molemmat joukkueet osaavat tehdä peliä, mutta alakerrassa on ollut sanomista. Vetosuosituksena on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,86.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun KTP – EIF ja kohteeseen veto Ottelussa yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.