Veikkausliigan vappupäivän ainoassa ottelussa IFK Mariehamn takoi tulostaululle jo 3-0-lukemat KuPS:a vastaan ennen taukovihellystä. Kuopiolaisten alkukausi on ollut luvalla sanottuna haastava, ja se näkyy myös sosiaalisen median kommenteissa joukkuetta kohtaan.

Aristote Mboma tykitti ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia ja Keaton Isaksson viimeisteli rankkarista osuman. KuPS:n puolustus oli ajoittain täysin kuutamolla.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
45min IFK Mariehamn - KuPS 3-0. Keltamusta jäi pahasti kotijoukkueen jalkoihin ja IFK viimeisteli hyvällä prosentilla paikoistaan. #IFKMKUPS

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara on ollut alkukaudella kovan kritiikin kohteena, ja sitä satoi lisää Twitterissä IFK-ottelun avauspuoliajan jälkeen. Aiemmin futislegenda Atik Ismail povasi jo Honkavaaran potkuja, lue lisää tästä.

KuPS on pelannut viisi ottelua ennen IFK-peliä. Kasassa on yksi voitto, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Avauspuoliaika Maarianhaminassa ei luvannut kuopiolaisille kovin montaa pistettä tuliaisiksi.

– Paljon virheitä ja helppoja maaleja. Eihän meillä ollut paikkaakaan, Ville Saxman kommentoi Ruudun taukohaastattelussa pikaisesti.

Twitterissä KuPS:n pelaaminen sai runsaasti kritiikkiä.

– Nyt jumalauta jos jotain ei tapahdu, niin sitten ei tapahdu, Ismailin poika Ali Koljonen kirjoitti Twitterissä lisäten twiittiinsä myös aihetunnisteen #HONSUULOS viitaten päävalmentaja Honkavaaraan.

Lisää kritiikkiä KuPS:n laariin satoi myös muilta Twitter-käyttäjiltä. Muun muassa futisselostaja Mikko Aaltonen totesi, ettei KuPS:n pelaamisessa toimi mikään.

Miska Siikaluoma

@MiskaSiikaluoma
Mikä tää #KuPS on? Täysin kuohittu porukka. Huono nurmikenttä toki tekee temput kelle tahansa mutta 3-0 ja Mboma tehnyt kaksi? Jotain menee pahasti pieleen tai sitte Mboma on kehittynyt? #IFKM #Veikkausliiga

Mikko Aaltonen 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

@Symbaaliapina
Aivan käsittämättömän huonoa puolustamista KuPSilta jatkuvasti. Tuossa touhussa ei toimi mikään. #Veikkausliiga #IFKMariehamn #KuPS #Ruutu