Man Cityn entinen tähtipelaaja kiisti agenttinsa väitteet uran päättymisestä: ”Ilmoitan lopettamisestani henkilökohtaisesti”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn entinen keskikenttäpelaaja Yaya Touré on kiistänyt edustajansa puheet, joiden mukaan hän olisi päättänyt uransa.

Tourén, 36, agentti Dimitri Seluk kertoi viime viikolla, että Norsunluurannikon entinen maajoukkuepelaaja on päättänyt lopettaa pelaajauransa ja keskittyä valmentamiseen.

Joulukuusta lähtien ilman seuraa ollut Touré oikaisi väitteen sosiaalisessa mediassa.

– Tulevaisuuteni ympärillä on ollut viime aikoina paljon sekaannusta. Haluan tehdä selväksi, että rakastan jalkapalloa ja uskon pystyväni pelaamaan vielä muutaman vuoden, kommentoi Touré Twitterissä.

– Kyllä, aloitan valmistautumisen valmentajalisenssejä varten, mutta täysiaikainen valmentaminen ei ole juuri nyt mielessäni.

– Nyt olen valmis ja keskittynyt uusiin haasteisiin jalkapallon pelaamisessa! Ja älkää huolehtiko, ilmoitan lopettamisestani henkilökohtaisesti ja virallisesti itse, kun sen aika tulee.

Touré jätti Manchester Cityn kauden 2017-18 jälkeen pelattuaan koko sesongilla vain vajaat 900 minuuttia. Hän teki viime syyskuussa sopimuksen kreikkalaisen Olympiakosin kanssa, mutta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä jo joulukuussa. Hän edusti Olympiakosia myös vuosina 2005-2006.

Aiemmin urallaan Touré on pelannut myös K.S.K. Beverenissä, Metalurh Donetskissa, AS Monacossa ja Barcelonassa. Norsunluurannikon A-maajoukkueessa hän esiintyi 101 kertaa.