Mihin Saksan tähtihyökkääjä päätyy tulevana kesänä? Seurapomo luetteli listan joukkueita

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Saksan maajoukkueen ja RB Leipzigin hyökkääjä Timo Werner on todennäköisesti yksi tulevan kesän siirtoikkunan kuumimmista nimistä.

Leipzigin toimitusjohtaja Oliver Mintzlaff kertoi huhtikuussa Wernerin, 23, ilmoittaneen seuralle, että hän ei haluaisi tehdä jatkosopimusta.

Hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen, ja Leipzig haluaisi huhujen mukaan myydä hänet pian, jotta Werner ei lähtisi ensi vuonna ilmaiseksi muihin maisemiin.

Hänen seuraavaksi osoitteekseen on povattu mm. Bayern Müncheniä, mutta Mintzlaffin mukaan mitään vaihtoehtoa ei ole vielä lyöty lukkoon.

– Tilanne on yhä sama. Timo Werner haluaisi mieluummin jättää jatkosopimuksen allekirjoittamatta. Mutta se saattaa muuttua, kommentoi Mintzlaff Sky Sportsille.

– Minun mielestäni se ei ole vielä täysin poissuljettua, että hän saattaisi jatkaa sopimustaan. Me emme ole vielä puhuneet Bayern Münchenille Timo Werneristä.

– Ehkä hän ei edes halua mennä Müncheniin. Ehkäpä hän liittyisi mieluummin Thomas Tuchelin PSG:hen, Jürgen Kloppin Liverpooliin tai Lucien Favren Borussia Dortmundiin.

Werner siirtyi RB Leipzigiin kesällä 2016 Stuttgartista. Hän on tehnyt Leipzigille 113 ottelussa yhteensä 61 osumaa ja syöttänyt 28. Saksan A-maajoukkueessa Werner on pelannut 24 ottelua ja tehnyt yhdeksän maalia.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!