Neymar lensi Brasilian treeneihin reteästi omalla tuliterällä helikopterillaan – kapteenin nauha meni kiertoon

© Kuva: Getty Images

Brasilian supertähti Neymar liittyi lauantaina Brasilian maajoukkueen valmistautumisleirille, joka pidetään Granja Comaryssa, 90 kilometrin päässä Río de Janeirosta. Brasilian A-maajoukkue valmistautuu siellä 14. kesäkuuta alkavaan Copa Américaan (Brasilian joukkueesta voi lukea täältä).

Mihinkään tavanomaiseen sisääntuloon Neymar ei tyytynyt, vaan hän matkusti paikalle omalla henkilökohtaisella helikopterillaan. Kopteri on mallia Airbus H-145, ja siihen mahtuu 11 matkustajaa. Tänä vuonna markkinoille lasketun mallin hinta on 13 miljoonaa euroa.

Helikopterin sisätilat ovat VIP-luokkaa, Mercedes-Benzin sisustamia. Kokonaan mustassa kopterissa esillä ovat myös Neymarin nimikirjaimet NJR.

Neymar on saapunut Brasilian harjoitusleirille ennenkin helikopterilla, mutta nyt kopteri on ensimmäistä kertaa hänen omansa. Neymar omistaa lisäksi yksityislentokoneen, 12,2 miljoonan euron arvoisen Embraer Legacyn.

Toisin kuin edellisessä, vuoden 2015 Copa Américassa, Neymar ei kuitenkaan kanna Brasilian kapteeninnauhaa. Brasilian jalkapalloliitto tiedotti maanantaina, että joukkueen kapteenina turnauksessa toimii Neymarin seurakaveri PSG:stä, 36-vuotias puolustaja Dani Alves.

Neymar kipparoi Brasiliaa edellisen Copa Américan lisäksi vuoden 2016 olympialaisissa. Viime kesän MM-kisoissa kapteenina toimi Marcelo, jota ei nyt Brasilian joukkueeseen valittu. Maajoukkueluotsi Tite teki Neymarista kapteenin jälleen viime syyskuussa, mutta turnauksessa joukkuetta kipparoi kuitenkin Alves.

– Tite kertoi ratkaisustaan Neymarille lauantaina, Brasilian jalkapalloliiton tiedotteessa todetaan.

27-vuotiaalle Neymarille ei uskota kapteenin vastuuta myöskään PSG:ssä. Kausi Ranskassa oli muutenkin myrskyisä, sillä Neymarille langetettiin toukokuussa kolmen ottelun pelikielto hänen lyötyään Rennesin kannattajaa PSG:n cup-finaalitappion jälkeen. Tällä uskotaan olleen vaikutusta päätökseen vaihtaa kapteenia kotikisojen alla.

Copa Américan isäntämaa Brasilia kohtaa kisa-avauksessaan Bolivian 14. kesäkuuta.

Lähteet: Marca ja Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.