Neymarin nyrkistä saanut fani jatkuvan pahoinpitelyn kohteena: ”En ole poistunut talostani viikkoon”

© Kuva: Getty Images

PSG hävisi Ranskan Cupin finaalin Rennesille rangaistuspotkukilpailun jälkeen viime kuun lopulla. (Lue uutinen)

Loppuottelua seuranneessa palkintoseremoniassa PSG:n tähtipelaaja Neymar pimahti pariisilaispelaajia herjanneelle fanille, lyöden häntä kasvoihin. Brassihyökkääjää odottaa nyt pitkä pelikielto. (Lue uutinen)

Neymarin nyrkistä saanut fani on nyt jakanut hänen puolensa tarinasta ranskalaislehti L’Équipelle, käyttäen itsestään peitenimeä Nelson.

– [Annan tämän haastattelun] vastatakseni kaikille heille, jotka syyttävät minua rahan tekemisestä tällä tarinalla. En ole pyytänyt penniäkään. Jos todella haluaisin ottaa hyödyn tästä tapahtumasta, olisin tehnyt valituksen [PSG:lle tai Neymarille], mutta en tehnyt. Ainut henkilö jonka päätin haastaa oikeuteen on vääriä kommentteja minusta antanut kolumnisti Pierre Menes. Raha ei kuitenkaan tuo minulle onnea. Mitä hyötyä siitä olisi jos menetän kunniani?

– Varsinkin Pierre Menesin kommenttien jälkeen [olen kohdannut väkivaltaa]. Pitääkö minut teloittaa minun oman kotini edessä jotta hän ymmärtää hänen kommenttiensa vakavuuden? Media tuomitsi Neymarin reaktion, ei minun sanojani, mutta tänäpäivänä elän pahoinpitelyn kohteena ja jotkut koittavat sanoa että olisin tehnyt rasistisia kommentteja.

– Ihmiset ovat jakaneet osoitettani sosiaalisessa mediassa, mikä menee jo liian pitkälle. Olen ihminen joka rakastaa elämää ja tykkää mennä ulos, mutta en ole poistunut talostani viikkoon. Menen ulos, mutta en yksin. Torstaina, neljä ihmistä käveli minun ohitseni ja sanoivat: ”Ensi kerralla kun kosket Neymariin, tulet näkemään mitä me teemme sinulle.”

– Tietysti kadun mitä sanoin, mutta en sanonut mitään provosoivaa. Fanit nauravat, meitä pistellään, me pidämme hauskaa; niin asiat menevät. Kadun sanojani [Marco] Verrattille ja [Gianluigi] Buffonille, mutta Neymarin ei olisi pitänyt reagoida tuolla tavalla. Hän on ammattilainen ja hän on tottunut tähän.

– Haluan vain tavata hänet jotta voimme korjata asiat, pyytää anteeksi ja kätellä. Voitko kuvitella jos se olisi ollut minä joka olisi lyönyt häntä? Mitä minulle olisi tapahtunut? Haluan kävellä kadulla ilman että PSG-ultrat haastavat kanssani riitaa, tai että voin viedä vanhempani Eiffel-tornin luo ilman että tulen pahoinpidellyksi.