Helppoa se on, kun sen osaa. Roman Eremenko esitti Venäjän Valioliigassa suorastaan ällistyttävän suorituksen tarjoillessaan esityön Eldor Shomurodovin 88. minuutilla puskemaan tasoitusmaaliin. Rostov nousi maalin myötä 1-1 -kotitasapeliin sarjakolmosta Krasnodaria vastaan.

Täydet minuutit ottelussa pelannut Eremenko sai pallon lähellä keskiviivaa, eteni muutamia juoksuaskelia ja lähetti sitten ulkosyrjällä täydellisen keskityksen rangaistuspilkun kohdalle kirmanneelle Shomurodoville. Hieno oli uzbekistanilaisen puskukin, mutta suuren kiitoksen maalista ansaitsee ehdottomasti Eremenko.

Football Club Rostov

@rostovfc
Чудесная передача
Чудесный удар
Супер шапка ⚽️👊🏻

32-vuotias Eremenko on pelannut Rostovissa nyt liigassa ja cupissa 11 ottelua. Näissä hän on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt kolme.

Kun Venäjän Valioliigaa on pelaamatta kolme kierrosta, on Rostov sarjassa seitsemäntenä. Eroa Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttavaan viidenteen sijaan on kuusi pistettä. Se on edelleen mukana myös Venäjän Cupin välierissä. Avausosa Lokomotiv Moskovaa vastaan päättyi 2-2, ja toinen osaottelu pelataan 15. toukokuuta.

Football Club Rostov

@rostovfc
💛💙