Ohhoh! Arsenal-tähdeltä jää Eurooppa-liigan finaali väliin: ”Myönnän, että se sattuu”

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigan finaalissa pelattava lontoolaisseurojen jäsentenvälinen sai tiistaina tarpeetonta dramatiikkaa. Arsenal tiedotti, ettei sen armenialaispelaaja Henrikh Mkhitarjan matkusta joukkueen mukana pelipaikkakunnalle.

Syy tähän on se, että finaali pelataan Azerbaidzhanin pääkaupungissa Bakussa, ja naapurimaiden välit ovat jäätävän viileät. Mkhitarjanin turvallisuutta ottelussa ja matkan aikana ei ilmeisesti pystytä takaamaan. Arsenal kohtaa loppuottelussa Chelsean.

– Olemme erittäin pettyneitä kertoessamme, ettei Henrikh Mkhitarjan matkusta joukkueen mukana Eurooppa-liigan finaaliin Chelseaa vastaan, tiedote alkaa.

– Olemme selvittäneet huolellisesti kaikkia vaihtoehtoja, miten Micki voisi olla osa joukkuetta. Keskusteltuamme kuitenkin asiasta Mickin ja hänen perheensä kanssa päätimme yhdessä, ettei hän kuulu matkaseurueeseemme.

– Olemme kirjoittaneet UEFA:lle ilmaistaksemme syvän huolemme tilanteesta. Micki on ollut avainpelaaja matkallamme finaaliin, joten tämä on iso menetys joukkueen näkökulmasta.

– Olemme myös hyvin surullisia siitä, että pelaajalta jää tällaisten olosuhteiden takia iso eurooppalainen finaali väliin. Tällaisia tilaisuuksia ei tule jalkapalloilijan uralle usein.

Myös keskikenttäpelaaja itse harmitteli finaalin väliinjäämistä Twitterissä.

– Tällaista peliä ei osu meidän pelaajien kohdalle usein ja myönnän, että sen missaaminen sattuu paljon. Nyt kannustan joukkuekavereitani. Tuodaan pysti kotiin, Arsenal!

30-vuotias Mkhitarjan on antanut kauden 11 Eurooppa-liigan ottelussaan kolme maalisyöttöä. Valioliigakauden saldoksi tilastoitiin kuusi maalia ja neljä maalisyöttöä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.