Palkintopöydän putsannut Kylian Mbappé nähnyt jo Ranskan liigan? – ”Luulen, että lähetin viestini”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

20-vuotias supertähti Kylian Mbappé putsasi palkintopöydän Ranskan jalkapalloilun palkintogaalassa sunnuntaina. PSG:n maalitykki valittiin Ligue 1:n tähdistöjoukkueeseen, sarjan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi ja sarjan parhaaksi pelaajaksi. Muille jäi vain murusia.

Tilaisuuden yhteydessä Mbappé yllätti, kun hän jätti ensimmäisen kerran oven raolleen siirrolle pois Pariisista. Tämä vieläpä tapahtui vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun mediassa hiiskuttiin PSG:n aloittavan jatkosopimusneuvotteluja Mbappén kanssa.

– Tämä on minulle hyvin tärkeä hetki, sillä olen tullut urani käännekohtaan, Mbappé totesi vuoden pelaaja -palkintonsa vastaanotettuaan.

– Olen löytänyt täältä paljon, ja minusta tuntuu, että nyt voisi olla oikea hetki saada lisää vastuuta.

– Toivon, että se voisi olla Paris Saint-Germainissa, se olisi hienoa. Tai sitten kenties muualla uuden projektin kanssa, ranskalaishyökkääjä vihjasi.

Palkintolavalta alas astuttuaan Mbappélta luonnollisesti udeltiin, mitä hän lausunnoillaan tarkoitti.

– Sanoin, mitä minun piti sanoa. Tällaisissa tilaisuuksissa voi lähettää viestin, ja luulen, että lähetin omani.

– Jos puhun enemmän, se on jo liikaa. Eikä se ole se viesti, jonka haluan lähettää, Mbappé tarkensi.

Mbappé on tehnyt PSG:lle 32 maalia sarjakauden aikana. Sarjaa on pelaamatta vielä yksi kierros. Siirtohuhuissa Mbappén nimi yhdistetään useimmiten Real Madridiin.

Ligue 1:n tähdistöjoukkueeseen mahtui kaikkiaan kuusi pelaajaa PSG:stä. Mbappén lisäksi kunnian saivat NeymarMarco Verratti, Ángel di MariaThiago Silva ja Marquinhos. Muut tähdistöjoukkueen pelaajat ovat Nicolas Pépé (Lille), Tanguay Ndombele (Lyon), Ferland Mendy (Lyon), Kenny Lala (Strasbourg) ja Mike Maignan (Lille).

Lähde: Sky Sports

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!