Pikkuhuuhkajien ja Helmarien joukkueet julkistettu – yhteensä kolme kotipeliä kesäkuussa

© Kuva: Juha Tamminen

Päävalmentaja Juha Malinen on nimennyt joukkueen Pikkuhuuhkajien kesäkuisiin ystävyysotteluihin. Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Slovakiassa pelattavassa harjoituspelissä Pohjois-Makedonian 6. kesäkuuta, ja kotikentällä Lappeenrannassa Ruotsin 11. kesäkuuta.

Ottelut ovat valmistautumista syyskuussa alkaviin EM-karsintoihin.

Huom. Benjamin Källman nostettiin A-maajoukkueeseen kesäkuun EM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Liechtensteinia vastaan. Mikael Soisalo, Juhani Pikkarainen ja Kaan Kairinen taas jäivät joukkueesta sivuun. Heidän tilalleen U21-maajoukkueeseen nostettiin FC Interin keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpää, FC Lahden keskikenttäpelaaja Eemeli Virta, SJK:n toppari Ville Tikkanen ja Aberdeenin laitapuolustaja ja keskikenttäpelaaja Miko Virtanen.

Myös Helmarien joukkue on julkaistu tänään. Anna Signeulin valmentama naisten maajoukkue pelaa kesäkuussa kotikentällä kaksi harjoitusottelua Islantia vastaan. 13.6. Islanti kohdataan Turussa ja 17.6. Espoossa.

Myös naisten EM-karsintataival alkaa syyskuussa.