© Kuva:

RoPS – Ilves: napapiirin sankarit kriisissä

Veikkausliiga
RoPS – Ilves
Sunnuntai 12.05 klo 18:30

Ilves viettää äitienpäivän napapiirillä, kun Rovaniemen RoPS isännöi sarjakärkeä Veikkausliigan ottelussa. Joukkueiden tunnelmat ovat koko lailla päinvastaiset – RoPS on viittä vaille kriisijoukkue, kun Ilves on pelannut timanttisen alkukauden. Tätä asiantilaa pohjoisen pojat yrittävät kaikin voimin muuttaa.

RoPSin taival on todellakin ollut ohdakkeinen ja Toni Koskelan olisi kaivettava kani hatusta. Paljon puhutut ghanalaisvahvistukset eivät nimittäin ole saapumassa pohjoiseen ennen heinäkuuta. HIFKin RoPS voitti niukasti kotonaan, mutta Turussa Inter murskasi RoPSin tylysti. Koskelan ongelma on, että tällä hetkellä mies joutuu operoimaan hyvin kapealla ringillä. Loukkaantumiset ovat kupanneet joukkuetta ikävästi. Esim. Timo Stavitskia kaivataan kiihkeästi.

Ilves joutui viimein päästämään maalin joukkueen kuudennessa Veikkausliigaottelussa. Peli-ilme oli kuitenkin edelleen hyvä ja tasapeli vähintäänkin ansaittu Honkaa vastaan. Ilves rakentelee hyökkäyksiä omalla tyylillään ja puolustaa todella tiiviisti. Lauri Ala-Myllymäki otettiin Honka-pelin kesken vaihtoon, eikä miehen pelikunnosta ole vielä tarkkaa tietoa. Toisaalta Ilari Mettälä alkaa olla jo pelikunnossa. Ilves on minimoinut rasitusta lähtemällä jo päivää etukäteen reissuun.

Vetosuositus

Rovaniemi ei ole helpoin mahdollinen paikka vierailla, mutta isäntien heikkoudet huomioiden Ilvestä on pidettävä suosikkina sunnuntaina. Vetosuosituksena on Ilves voittaa ottelun kertoimella 2,20.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Tanska – Saksa ja kohteeseen veto Tuplamahdollisuus – varsinainen peliaika 1X. Jos Tanska voittaa ottelun tai pelaa tasan, saat 168 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Saksa voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.