Seuralegenda vapaille markkinoille – vahvisti lähtönsä Atlético Madridista

© Kuva: Getty Images

33-vuotias uruguaylaistoppari Diego Godín vaihtaa kesällä maisemaa. Godín on pelannut Atlético Madridissa yhdeksän kautta, mutta nyt on uusien haasteiden aika. Godín ilmoitti päätöksestään tiistaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Godínia on huhuttu pitkin kautta useisiin eri seuroihin, mutta tuoreimpien juorujen mukaan hän tulisi siirtymään Serie A:n Internazionaleen.

Godín on Atléticon seuralegenda, ja yksi maailman arvostetuimmista puolustajista. Hänet on muun muassa valittu kahdesti La Ligan kauden tähdistöön, kolmesti Mestarien liigan tähdistöjoukkueeseen ja viime kesänä MM-turnauksen tähdistöön.

126 A-maaottelua pelanneen Godínin meriittilistalta löytyy kolme MM-turnausta, kaksi Mestarien liigan finaalia sekä Atléticossa voitetut La Liga -mestaruus ja Eurooppa-liigan mestaruus. Uruguayn paidassa hän voitti Copa Américan vuonna 2011.