Vancouver – Toronto FC: striimi päälle kukonlaulun aikaan

MLS
Vancouver – Toronto
Lauantai 31.05 klo 05:00

MLS on mukava lisä jalkapallotarjontaan tähän aikaan vuodesta. Lauantaina ennen kukonlaulun aikaa on TV:n striimiltä mahdollisuus katsoa suoraa lähetystä Vancouver Whitecapsin ja Toronto FC:n ottelusta. Toimii, olit sitten heräilemässä tai vasta tulossa kebab-kioskilta.

Vancouver uudistui täksi kaudeksi melko totaalisesti ja on siihen nähden suoriutunut kaudesta tähän asti hyväksyttävästi. Viime ottelussa joukkue piti voittoon Dallasia vastaan, vaikka lopun kavennus tiesi vielä useita hermostuneita hetkiä kotijoukkueen kannattajille. Tärkeintä Vancouverin otteissa on, että tämän kauden murheenkryyninä ollut maalinteko on viime peleissä alkanut toimia.

Toronto on hyvän alun jälkeen takellellut todella pahasti. Joukkue jatkoi heikkoja otteitaan kotitappiolla San Jose Earthquakelle, jolle vierasvoitto oli vasta kauden ensimmäinen. Perustasoltaan Toronton pitäisi olla näistä joukkueista laadukkaampi, mutta tällä hetkellä se ei näy kentällä millään tavalla.

Vetosuositus

Ottelun vetopuolella kiinnostusta herättää kotimenestys. Joukkueiden nuolet osoittavat siinä määrin eri suuntiin, että Petsipappa on Vancouverin matkassa. Vetosuositus on Vancouver voittaa ottelun kertoimella 2,23.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Vancouver – Toronto ja kohteeseen veto Vancouver voittaa ottelun. Jos Vancouver voittaa ottelun, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Toronto voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi MLS:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.