Interin off-seasonin nimekkäin värväys Filip Valencic, jonka SuomiFutis nosti talvella Veikkausliigan kovimmaksi hankinnaksi, on ollut sarjan alkuvaiheissa juuri niin kova kuin osattiin odottaakin. Slovenialaishyökkääjä pelasi Interin kuudessa huhtikuun ottelussa täydet minuutit, ja viimeisteli peleissä neljä maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

Palkinnoksi onnistumisistaan Filip Valencic on valittu Veikkausliigan huhtikuun kuukauden pelaajaksi. Valinnan tekivät Veikkausliigan pelaajat.

Huhtikuun parhaaksi valmentajaksi valittiin Ilveksen Jarkko Wiss. Ilves pelasi huhtikuussa neljä ottelua, joista se voitti kolme ja pelasi kerran tasan. Ilveksen maaliero on 4-0.

Kuukauden valmentajan sekä kuukauden joukkueen valitsee Veikkausliiga-organisaatio. Sarjan parhaalla pistekeskiarvolla kautensa aloittanut Ilves sai kuukauden joukkueeseen kaksi pelaajaa. Neljä nollapeliä neljässä ottelussa pelannut Mika Hilander oli maaliin jokseenkin itsestäänselvä valinta, ja lisäksi tähdistöön ylsi AC Oulusta Ilvekseen täksi kaudeksi siirtynyt Jair.

Kolme pelaajaa kuukauden joukkueeseen sai sarjan kärkipaikalla keikkuva SJK. Seinäjokisista kunnian saivat loistavalta hankinnalta vaikuttava brassitoppari Nadson sekä keskikentän Moshtagh Yaghoubi ja Denis Oliinyk. IFK Mariehamnista joukkueeseen nimettiin puolustajat Rick Ketting ja Dylan Murnane. Honka, Inter, FC Lahti ja HJK saivat kuukauden joukkueeseen kukin yhden pelaajan.

Filip Valencic saa palkintonsa tiistaina 7. toukokuuta pelattavassa ottelussa Inter-RoPS. Samana päivänä pelattavassa Ilves-Honka -pelissä palkitaan myös Jarkko Wiss.

Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-4-2):

Mika Hilander (Ilves)

Nikolai Alho (HJK) – Jose Nadson (SJK) – Rick Ketting (IFK Mariehamn) – Dylan Murnane (IFK Mariehamn)

Josu (FC Lahti) – Jair Tavares da Silva (Ilves) – Moshtagh Yaghoubi (SJK) – Denys Oliinyk (SJK)

Filip Valencic (FC Inter) – Borjas Martin Gonzales (FC Honka)

Lähde: Veikkausliigan kotisivut