© Kuva:

VPS – RoPS: Vepsu ahdingossa

Veikkausliiga
VPS – RoPS
Maanantai 20.05 klo 18:30

Veikkausliigaa pelataan maanantaina myös Vaasassa. Perinteikkäälle Vepsulle on tullut viime aikoina lunta tupaan niin urheilun kuin talouslukujenkin puolesta. Vierailija RoPS on tuskaillut loukkaantumisten kanssa. Tässä kriisijoukkueiden kohtaamisessa jaossa on enemmänkin kuin pisteet – tämä ottelu antaa suuntaa kauden jatkolle.

VPS:n puuhamiehiä ei käy tällä hetkellä kateeksi. Joukkue on voitoitta liigassa, se putosi viime viikolla Suomen Cupin välierissä IFK Mariehamnille todella vaisun esityksen jälkeen ja sokerina pohjalla viime kauden liiketappio oli lähes 450 000 euroa. Tämän kokoluokan tappiot laskevat raskaan varjon koko seuran toiminnan ylle ja tältä pohjalta ei seuran osakeanti ole mikään suuri yllätys. Eivät nämä uutiset aina kentälle heijastu, mutta voi olla että viime päivien tekeminen on tämän kaiken jälkeen vaatinut hengennostoa.

RoPS on tuskaillut alkukaudesta loukkaantumisten kanssa ja Toni Koskelan on ollut pakko antaa nuorille vastuuta. Joukkue on ollut ylöspäin tehoton ja ghanalaisvahvistusten odottaminen näyttää ulkopuolelle jo vähän tragikoomiselta. Tähän otteluun saataneen kuitenkin lasaretin puolelta pelaajia käyttöön, joten joukkue pyrkii laittaa nyt varmasti kaiken likoon ja yrittää käyttää VPS:n ahdinkoa ja lepoetuaan hyväkseen.

Vetosuositus

VPS:n ringissä on sangen kapeahkosti laatua ja tiheä ottelurytmi ei palvele sen tarkoitusta. Siksi otetaan rohkeana vetosuosituksena vieraitten menestystä: RoPS voittaa ottelun kertoimella 3,20. Varovaisemmat vedonlyöjät laittavat panoksen esim. nollatasoitukselle, jolloin tasapelillä saa panoksen takaisin.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun VPS – RoPS  ja kohteeseen veto ”RoPS voittaa ottelun”. Jos Ilves voittaa ottelun, saat 320 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai MIFK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.