Juhannuspäivänä 18 vuotta täyttänyt Oskari Sallinen sai juhlia ensimmäisiä maalejaan joukkueensa FC Groningenin edustusjoukkueessa perjantaina. Sallinen osui kaksi kertaa, kun Eredivisie-ryhmä rökitti kauden ensimmäisessä harjoituspelissään alasarjajoukkue VV Sellingeniä peräti maalein 15-0. Ottelua seurasi noin 1 100 katsojaa.

Sallinen pelasi Sellingeniä vastaan 45 minuuttia. Toinen kolmevarttinen oli edessä jo lauantaina, kun Groningen jatkoi murskajaisiaan kaatamalla DVC Appingedamin 10-0. Tämän ottelun yleisömäärä oli 1 300 katsojaa.

Keskikentällä pelaava JJK-kasvatti siirtyi Groningeniin lainapestillä jo kesällä 2017. Viime kesänä hän sai Groningenilta pysyvän akatemiapestin, jossa on myös pykälä noususta edustusjoukkueeseen.

Groningen sijoittui Eredivisiessä viime kaudella kahdeksanneksi.