AS Roma -pomo latasi suoran mielipiteensä huhuihin tähtien johtamasta ajojahdista: ”Hevonp*skaa”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

AS Roman puheenjohtaja James Pallotta on vastannut La Repubblican -lehden raporttiin seuran sisäisestä ajojahdista. Lehti väitti useamman seuran avainpelaajan vaatineen viime kaudella korkearvoisille johtoportaan jäsenille, kuten valmentaja Eusebio Di Fransescolle ja Francesco Tottille potkuja (lue lisää).

Raportissa mainittiin useita avainpelaajia, kuten seuran jättänyt kapteeni Daniele De Rossi ja toppari Kostas Manolas kapinoijina. Palottan mukaan huhut eivät pidä paikkaansa.

– Näin joitakin pätkiä, kun heräsin aamuviideltä. Sanoin niiden olevan täyttä hevonpaskaa. Kun luin sen kokonaan ja keskustelin yksityiskohtaisesti yhden sitä kirjoittaneen journalistin kanssa, jotkut artikkelin osat olivat totta. Jotkut taas olivat virheellisiä, Palotta kirjoitti avoimessa kirjeessään Roman verkkosivuilla.

– Se maininta, että Daniele (De Rossi) olisi vaatinut Di Franscescon potkuja, on sataprosenttisesti väärää tietoa. Kävin itseasiassa 12 peliä ennen kauden päättymistä puhelimitse keskustelun Danielen kanssa, jossa hän vaati henkilökohtaisesti pitämään valmentajan kauden loppuun seurassa.

– En ole kuullut kenenkään kyseisistä pelaajista toivovan Di Francescolle potkuja. Kukaan heistä ei lähestänyt minua virallisesti tai epävirallisesti.

Di Francesco sai potkut kevätkaudella Romasta. Seura on tällä hetkellä ilman valmentajaa myös seuraaja Claudio Ranierin erottua kauden päätyttyä.

Palotta uskoo median haluavan tahallaan mustamaalata seuraa.

– Jotkut ihmiset pitävät selvästi epätasapainosta ja haluavat aiheuttaa joukkueelle ongelmia. He haluavat nähdä Roman asioiden menevän vituiksi. He ajattelevat enemmän omaa hyötyään kuin seuraa ja sen kannattajia.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!