Eurooppa-Liiga
Barry Town – Cliftonville
Torstai 27.06. klo 20:30

Otetaan torstaille hieman eurokarsintojen eksotiikkaa: Walesin Barry Town kohtaa Pohjois-Irlannin Cliftonvillen Eurooppa-Liigan esikarsinnassa. Cliftonville on tottunut europelien tahkoaja, kun taas Barry Town on päässyt nauttimaan niistä harvemmin. Suomalaisjoukkueet osallistuvat turnauksen varsinaiselle ensimmäiselle karsintakierrokselle, jonka avauskierros pelataan kahden viikon päästä.

Molempien maiden sarjat ovat tällä hetkellä kesätauolla, joten joukkueiden iskukyky on hieman arvoitus. Kokeneempana eurokävijänä Cliftonvillen organisaatio tietää paremmin, mitä kesällä europelit vaativat. Walesin sarjassa Barry Town sijoittui tänä keväänä kolmanneksi ja se pelasi viimeksi europelejä vuonna 2000. Kotoisan sarjan ylemmässä loppusarjassa joukkueen meno oli paljon varsinaista runkosarjaa vaisumpaa. Joukkueella on aivan maan huipulle vielä vuori kiivettävänä.

Cliftonville selvitti tiensä eurokentille karsinnan kautta. Viime vuonna joukkue pelasi europelejä tanskalaista Nordsjællandia vastaan ja putosi. Barry on huomattavasti tanskalaisia kevyempi vastus. Vieraita voi hieman hyödyttää, että ottelu jouduttiin siirtämään Cardiffin yleisurheilukentälle, koska Barryn tekonurmi ei läpäissyt FIFAn testejä.

Vetosuositus

Cliftonville on tässä vahvoilla eurokokemuksensa ja perusluokkansa puolesta. Vetosuositus on Cliftonville voittaa ottelun kertoimella 2,35.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Barry Town – Cliftonville ja kohteeseen veto ”Cliftonville voittaa ottelun”. Jos Cliftonville voittaa ottelun, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Barry Town voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]