Eero Markkasen kansainväliset pelit tämän kauden osalta ohi – oli seuransa paras maalintekijä

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Eero Markkasen PSM Makassarin kansainväliset ottelut ovat tämän kauden osalta päättyneet. AFC Cupin (vastaa Aasiassa Eurooppa-liigaa) alkulohkonsa voittanut Makassar voitti keskiviikkona ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa vietnamilaisen Becamex Binh Du’o’ngin 2-1, mutta putosi lopulta jatkosta vierasmaalisäännöllä. Becamex oli voittanut avausosan kotikentällään 1-0. Markkanen pelasi eilisessä ottelussa täydet peliminuutit.

27-vuotias suomalainen teki AFC Cupissa kaikkiaan viisi maalia, ollen kilpailussa joukkueensa paras maalintekijä. Sisäisen maalipörssin kakkonen, hollantilainen Marc Klok pystyi kolmeen maaliin. Koko kilpailun maalitilastossa Markkanen on tällä hetkellä seitsemäs, mutta pelejä on vielä paljon jäljellä.

Kaikkiaan Markkanen on tehnyt PSM Makassarille kaikissa kilpailuissa 11 ottelussa yhdeksän maalia. Sekin on joukkueen korkein lukema. Toiseksi paras maalintekijä on seitsemän osumaa viimeistellyt Zulham Zamrun.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!