Espanjan jalkapallomaajoukkueen kova käänne: Luis Enriquen aika ohi

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Espanjan jalkapalloliitto tiedotti tänään, että sen maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique jättää tehtävänsä. Barcelonastakin tutun 49-vuotiaan 11 kuukautta kestäneen taipaleen pestissä päättivät henkilökohtaiset, perheeseen liittyvät syyt. Enrique on ollut poissa jo tätä ennen maaotteluista Maltaa, Färsaaria ja Ruotsia vastaan.

Paikan La Rojan peräsimessä ottaa edeltäjäänsä päävalmentajana huomattavasti kokemattomampi Robert Moreno. Enriquen entisen kakkosmiehen meriittilista koostuu tätä ennen lähinnä juuri apuvalmentajan tehtävistä, muiden muassa AS Romassa, Barcelonassa ja Celta Vigossa.

 

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliJames Rodriguezin tarve menestyä nostaa Kolumbian Copa Américan suosikkeihin: ”Äärimmäisen tärkeä näyteikkuna”
Seuraava artikkeliSky: Arvonta päättymässä – Barcelona-keskikenttämiehestä merseysidelainen