Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Gazzetta dello Sportin tietojen pohjalta, että Portugalin suurseura Porto on kiinnostunut hankkimaan italialaisen legendatorjujan Gianluigi Buffonin uudeksi maalivahdikseen.

Nyt myös 41-vuotiaan Buffonin agentti Silvio Martina on kommentoinut siirtohuhuja. Martina kiisti O Jogon haastattelussa, että neuvottelut olisivat käynnistyneet, mutta myönsi, että ajatus Portossa pelaamisesta kiehtoo Buffonia.

– Gigi on kiinnostunut ideasta pelata Portossa, mutta varsinaista tarjousta ei ole pöydällä, emmekä ole vielä tavanneet ketään.

– Hän olisi avoin siirrolle. Puhummehan Mestarien liigassa pelaavasta seurasta, jolla on mahtava historia.

Porton presidentti Jorge Nuno Pinto da Costa vahvisti viime kuussa, että seura saattaa joutua etsimään uuden maalivahdin Iker Casillasin saaman sydänkohtauksen takia.

Espanjalaiskonkari Casillas, 38, on vartioinut Porton maalia viimeiset neljä kautta. Hän solmi maaliskuussa seuran kanssa jatkosopimuksen, mutta hänen uransa saattaa päättyä ennenaikaisesti sydänkohtauksen takia.

Buffon siirtyi viime kesänä Paris Saint-Germainiin Juventuksesta, jota hän edusti edelliset 17 vuotta. Hän pelasi tällä kaudella 25 ottelua ja voitti Ranskan pääsarjan Ligue 1:n, mutta PSG tiedotti viime viikolla, että Buffon ei jatka seurassa.