Kova huhu Italiasta – Korvaako Porto Iker Casillasin toisella maalivahtilegendalla?

© Kuva: Getty Images

Porton kannattajat ovat saaneet nauttia viime vuodet todellisesta legendasta joukkueensa peliasussa, kun viimeisten neljän kauden ajan maalin suulla on huhkinut espanjalainen Iker Casillas. Casillasin ura sai näillä näkymin kuitenkin yllättävän päätepisteen, kun hän sai vappupäivänä sydänkohtauksen.

Kenties Casillas saa kuitenkin Portoon arvoisensa seuraajan, sillä italialaismedia Gazzetta dello Sport on nostanut esille huhun, joka vie italialaista Gianluigi Buffonia Portoon. Gazzettan mukaan Porto on jo ollut Buffonin kanssa keskusteluyhteydessä.

Sekä Casillas että Buffon on valittu viisi kertaa maailman parhaaksi maalivahdiksi.

41-vuotias Buffon on pelannut valtaosan urastaan Juventuksessa, mutta kaudeksi 2018-2019 hän siirtyi Paris Saint-Germainiin. PSG ilmoitti kuitenkin äskettäin, ettei Buffon kuulu seuran ensi kauden suunnitelmiin. Gazzettan mukaan Buffon ei kuitenkaan suunnittele vielä nappuloiden naulaan nostamista, vaan etsii uutta seuraa.

Casillas ja Buffon ovat myös hyviä ystäviä, ja osoittavatkin usein myös julkisesti suurta keskinäistä arvostusta toinen toisilleen.

Lähde: Spox


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.