Haka – MYPA: juhlaotteluun tasoitusveto

Ykkönen
Haka – MYPA
Torstai 13.06 klo 18:30

Valkeakosken Haka juhlii 85-vuotista taivaltaan Tehtaan kentällä torstaina. Juhlaotteluun saapuu vastustajaksi MYPA, joka on hankalan alun jälkeen päässyt kärryille siitä, miten Ykkösen tasolla pärjätään. Haka on kertoimien valossa megasuosikki, mutta onko joukkueiden tämänhetkinen tasoero kertoimien veroinen? Sitä sietää hieman pohtiakin.

Haka on aloittanut sarjan hienosti ja Teemu Tainion luotsaamalla sarjakärjellä ei ole tilillään vielä yhtään tappiota. Kajaanissa joukkue pelasi alkujakson hieman unisesti ja jäi isäntiä vastaan maalittomaan tasapeliin. Joukkue yrittää pallonhallinnan kautta pitää juhlaottelun vieraat aisoissa ja vieraille jää osaksi yrittää saada vastahyökkäyksistä jotain aikaiseksi. Samuel Mansourin kausi on Hakassa ohi.

MYPA aloitti kauden todella vaisusti. Kokemuksen ja itseluottamuksen puute näkyi, mutta viime peleissä joukkue on varmistunut huomattavasti ja neljään viime peliin ei Toni Huttusen suojateille ole tappioita tullut. Joukkueen kasvutarina on huono uutinen muille putoamista vastaan taisteleville porukoille. MYPAn terveystilanne ottelun alla on aivan tyydyttävä.

Vetosuositus

Haka on luonnollisesti iso suosikki otteluun, mutta sille tarjotut kertoimet ovat aivan liian matalia. Näin ollen MYPAn venymisestä tarjotut hinnat herättävät vienoa kiinnostusta. Otetaan vedoksi 3-suuntainen tasoitus, Alkutilanne 0-2: MYPA (0-2) kertoimella 2,50. Veto on siis voitollinen, jos MYPA saa ottelusta pisteitä tai häviää korkeintaan maalilla. Sarjan suurimmat erot tuntuvat tasoittuneen, joten mahdollisuudet tähän ovat olemassa.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Haka – MYPA ja kohteeseen veto ”3-suuntainen tasoitus, Alkutilanne 0-2: MYPA (0-2)”. Jos MYPA voittaa, ottelu päättyy tasan tai MYPA häviää korkeintaan maalilla, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Haka voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.