HJK:lla edessä Itä-Euroopan retki, jos se kaataa färsaarelaisen vastustajansa

© Kuva: Juha Tamminen

Mestarien liigan toisen karsintakierroksen otteluparit on arvottu. Mikäli HJK selviytyy kunnialla ensimmäisen kierrokseen vastustajastaan, färsaarelaisesta Tórshavnista, kohtaa se toisella karsintakierroksella voittajan parista Suduva-Belgradin Punainen Tähti. Edessä siis on matka joko Liettuaan tai Serbiaan. Punainen Tähti on otteluparin ehdoton ennakkosuosikki.

Belgradin Punaisessa tähdessä pelaa muun muassa neljä Serbian A-maajoukkuerinkiin kuuluvaa pelaajaa, saksalainen Marko Marin ja Ghanan maajoukkuepelaaja Richmond Boakye. Suomalaisille tutuin pelaaja Suduvan miehistöstä lienee MYPA:ssa vuosina 2009-2010 pelannut kanadalaishyökkääjä Tosaint Ricketts.

HJK kohtaa Tórshavnin kotikentällään Telia 5G Areenalla tiistaina 9.7., ja vieraissa Färsaarilla 16.7. Mikäli taival jatkuu Mestarien liigan puolella, pelataan toisen kierroksen ottelut 23.-24.7. ja 30.-31.7. Mikäli otteluparin järjestystä ei päädytä vaihtamaan, aloittaisi HJK toisen kierroksen otteluparin vieraissa.

Jos HJK häviää otteluparin Tórshavnia vastaan, jatkaa se pelejään Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. Tällöin vastustaja on otteluparin Linfield-Rosenborg häviäjä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille