HJK:lla edessä Itä-Euroopan retki, jos se kaataa färsaarelaisen vastustajansa

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Mestarien liigan toisen karsintakierroksen otteluparit on arvottu. Mikäli HJK selviytyy kunnialla ensimmäisen kierrokseen vastustajastaan, färsaarelaisesta Tórshavnista, kohtaa se toisella karsintakierroksella voittajan parista Suduva-Belgradin Punainen Tähti. Edessä siis on matka joko Liettuaan tai Serbiaan. Punainen Tähti on otteluparin ehdoton ennakkosuosikki.

Belgradin Punaisessa tähdessä pelaa muun muassa neljä Serbian A-maajoukkuerinkiin kuuluvaa pelaajaa, saksalainen Marko Marin ja Ghanan maajoukkuepelaaja Richmond Boakye. Suomalaisille tutuin pelaaja Suduvan miehistöstä lienee MYPA:ssa vuosina 2009-2010 pelannut kanadalaishyökkääjä Tosaint Ricketts.

HJK kohtaa Tórshavnin kotikentällään Telia 5G Areenalla tiistaina 9.7., ja vieraissa Färsaarilla 16.7. Mikäli taival jatkuu Mestarien liigan puolella, pelataan toisen kierroksen ottelut 23.-24.7. ja 30.-31.7. Mikäli otteluparin järjestystä ei päädytä vaihtamaan, aloittaisi HJK toisen kierroksen otteluparin vieraissa.

Jos HJK häviää otteluparin Tórshavnia vastaan, jatkaa se pelejään Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. Tällöin vastustaja on otteluparin Linfield-Rosenborg häviäjä.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!