HJK:lla edessä Itä-Euroopan retki, jos se kaataa färsaarelaisen vastustajansa

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigan eloonjäämiskamppailu Norwich - Bournemouth! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Mestarien liigan toisen karsintakierroksen otteluparit on arvottu. Mikäli HJK selviytyy kunnialla ensimmäisen kierrokseen vastustajastaan, färsaarelaisesta Tórshavnista, kohtaa se toisella karsintakierroksella voittajan parista Suduva-Belgradin Punainen Tähti. Edessä siis on matka joko Liettuaan tai Serbiaan. Punainen Tähti on otteluparin ehdoton ennakkosuosikki.

Belgradin Punaisessa tähdessä pelaa muun muassa neljä Serbian A-maajoukkuerinkiin kuuluvaa pelaajaa, saksalainen Marko Marin ja Ghanan maajoukkuepelaaja Richmond Boakye. Suomalaisille tutuin pelaaja Suduvan miehistöstä lienee MYPA:ssa vuosina 2009-2010 pelannut kanadalaishyökkääjä Tosaint Ricketts.

HJK kohtaa Tórshavnin kotikentällään Telia 5G Areenalla tiistaina 9.7., ja vieraissa Färsaarilla 16.7. Mikäli taival jatkuu Mestarien liigan puolella, pelataan toisen kierroksen ottelut 23.-24.7. ja 30.-31.7. Mikäli otteluparin järjestystä ei päädytä vaihtamaan, aloittaisi HJK toisen kierroksen otteluparin vieraissa.

Jos HJK häviää otteluparin Tórshavnia vastaan, jatkaa se pelejään Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella. Tällöin vastustaja on otteluparin Linfield-Rosenborg häviäjä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigan eloonjäämiskamppailu Norwich - Bournemouth! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!