Veikkausliiga
KPV – FC Inter
Sunnuntai 16.06 klo 18:30

Veikkausliiga palaa maaottelutauolta normaaliin päiväjärjestykseen: sunnuntaina valmentajaa vaihtanut KPV pääsee testaamaan liigan kärjen tuntumassa porskuttavan FC Interin tason kotinurmellaan. KPV sai viimein voittotilinsä auki ennen taukoa ja tämä nosti joukkueen tasapisteisiin VPS:n kanssa. Riittävätkö Niko Kalliokosken metkut liigan tulivoimaisinta hyökkäystä vastaan?

KPV näytti Kalliokosken komennossa aika lailla samalta kuin Jarmo Korhosenkin aikana. Joukkue pyrkii puolustamaan tiiviisti ja tekemään välillä rohkean prässipelin avulla pallonriistoja. Honkaa vastaan puolustukselle ei sattunut maaliin johtaneita hasardeja ja tuloksena oli kallisarvoinen 0-1 vierasvoitto Tapiolassa. Ei KPV:n materiaalilla edelleenkään mennä kuuhun ja odotan joukkueen löytyvän syksylläkin putoamiskamppailusta.

FC Inter pelasi Ilvestä vastaan todella viihdyttävän ottelun. Ilves ei enää näyttänyt samanlaiselta underikoneelta kuin aikaisemmin ja Inter hävisi täpärästi ottelun 2-3. Inter on edelleen laadukas ja varsinkin sen hyökkäyskalusto on Veikkausliigan tasolle murhaava. Filip Valencicin johdolla voi KPV:lle odottaa hikisiä hetkiä sunnuntaina.

Vetosuositus

Kaikki kunnia KPV:lle – on hienoa, että sympaattinen seura pääsi viimein voiton makuun. Interiä vastaan tasoeroa on huikeasti, eikä tästä ottelusta voi odottaa kuin vierasvoittoa. Vetosuositus on siis FC Inter voittaa ottelun kertoimella 1,85. Myös runsasmaalisuutta voi harkita vetojen suunnittelussa – Interin ottelut ovat olleet keskimäärin tapahtumarikkaita.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KPV – FC Inter ja kohteeseen veto ”Inter voittaa ottelun varsinaisella peliajalla”. Jos Inter voittaa ottelun, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai KPV voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]