Ykkönen
KTP – Haka
Maanantai 24.06. klo 18:30

Kotimaan palloiluväki palaa juhannuksen vietosta ja viime torstaina Oulusta yllätyspisteet hakenut KTP on heti maanantaina uudestaan tulessa. Maanantaina vastaan tulee ykkösen tähän asti selkeästi paras nippu, kun Haka saapuu Arto Tolsa Areenalle. Hakalla on lisäksi päivän lepoetu tähän otteluun. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

KTP siis haki vierasvoiton pahasta kotikipsistä kärsivästä AC Oulusta. Tämä oli kotkalaisille tärkeä ryöstö, sillä joukkue on hakenut itseään koko alkukauden. Argo Arbeiterilla on ollut vaikeuksia saada ryhmänsä etäisyydet sopiviksi ja paljon energiaa menee hukkaan, kun ryhmitys ei ole optimaalinen. Maanantain ottelu on Oulu-voiton jälkeen kova testi, sillä torstaisen ottelun jälkeen joukkueella oli vielä pitkä matka kotiin. Kevätkierroksella KTP otti Hakalta selkään pahasti 6-3.

Hakan peli näyttää tällä hetkellä upealta. Joukkueen kokoaminen on onnistunut loistavasti ja valmentaja Teemu Tainio on upeasti pelin päällä. Joukkueesta löytyy niin kovia variaatioita, ettei edes bussin parkkeeraaminen toimi sitä vastaan. Keskiviikkoinen voitto TPV:stä tuli sitkeällä ja määrätietoisella esityksellä. Jobinpostia Tampereella tuli Jacob Bushuen ulosajon sekä pelikiellon muodossa. Lisäksi Jean Fridolin Nganbe Nganbe loukkaantui pahasti ja miehen kausi on ohi.

Vetosuositus

Hakan hyökkäysvoima on Ykkösen tasolle julma. KTP on myös ollut kohtuullisen tehokas, mutta alakerrastaan ajoittain todella epävarma. Poissaolojen heikentämää Hakaa ei markkinoiden tarjoamilla matalilla kertoimilla tee mieli pelata, mutta runsasmaalisuus tässä ottelussa maistuu kyllä. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,73.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KTP – Haka ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]