Useiden medialähteiden mukaan näyttää vahvasti siltä, ettei Bayern München onnistu hankkimaan tavoittelemaansa Rodrigoa keskikenttänsä vahvistukseksi. 23-vuotias Espanjan A-maajoukkuepelaaja on siirtymässä Atlético Madridista Bayernin sijaan Manchester Cityyn.

Bundesliigajätin katseet ovat silti edelleen lukittuneet kohti Espanjaa. Radiokanava Onda Ceron Radioestadio -ohjelman mukaan Bayern haluaa nyt Espanyolista saman pelipaikan Marc Rocan. Vain viisi kuukautta Rodrigoa nuorempi Roca on esiintynyt edukseen alle 21-vuotiaiden EM-turnauksessa, joissa Espanja eteni torstaina loppuotteluun Saksaa vastaan. Roca teki välierässä Ranskan verkkoon maalinkin.

Roca pelasi Espanyolissa koko viime kauden isolla vastuulla. 40 ottelussa hän teki keskikentän pohjalta yhden maalin ja syötti kaksi.

Rocan etuna Rodrigoon verrattaessa on huomattavasti huokeampi hinta. Kun Rodrigon sopimuksen ulosostoklausuuli on 70 miljoonaa euroa, arvellaan Rocan markkinahinnaksi noin 30 miljoonaa euroa. Hänen sopimuksensa kasvattajaseura Espanyolin kanssa jatkuu vuoteen 2022.