Sami Hyypiä odottaa Liverpoolin pitkän odotuksen päättyvän lauantaina. Huuhkajat-legenda oli mukana, kun Reds juhli edellisen kerran kaudella 2004-2005 Mestarien liigan voittoa voitettuaan rangaistuspotkukilpailun Istanbulissa AC Milania vastaan.

Liverpoolilla on illalla tilaisuus uusia viime vuosikymmenen juhlansa Tottenhamia vastaan. Vuosi sitten Mestarien liigan finaali päättyi syvään pettymykseen ja 3-1-tappioon Real Madridia vastaan. Maalivahti Loris Kariuksen karmivat virheet ovat edelleen seuran fanien muistissa.

Finaalin ensikertalaisen Tottenhamin kohdatessa Hyypiä on optimistinen. Liverpoolin puolustajaikoni ennakoi selvää voittoa.

– 3-0 meille, Hyypiä sanoi itsevarmasti Kickerille.

Molemmat Tottenhamin ja Liverpoolin kauden liigakohtaamiset päättyivät Liverpoolin 2-1-voittoon. Jälkimmäisen pelin ratkaisi Spursin lisäajan oma maali.

Mestarien liigan finaali pelataan tänään Atlético Madridin kotistadionilla Wanda Metropolitanolla.