Maurizio Sarri Juventuksen valmentajaksi jo tänään? – Ensimmäiseksi hankinnaksi huhutaan yllätysnimeä

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Juventus kiinnittää mahdollisesti uudeksi valmentajakseen Chelseasta saapuvan Maurizio Sarrin jo tänään. Edellinen valmentaja Massimiliano Allegri päätti pitää sapattivuoden, ja ensimmäisen tittelinsä valmentajaurallaan Eurooppa-liigan loppuottelussa voittanut entinen pankkiiri näyttää olevan torinolaisjätin uusi valinta.

BBC:n mukaan asiat ovat edenneet nyt niin pitkälle, että Sarrin siirtyminen Juventukseen saattaa varmistua jo perjantain aikana. Chelsean ja Juventuksen kerrotaan löytäneen torstai-iltana yhteisymmärryksen Sarrin vapauttamisesta torinolaisten käyttöön. Chelsea saa valmentajastaan hyvityksenä 5,6 miljoonan euron korvauksen.

60-vuotias Sarri siirtyi Chelseaan Napolista viime heinäkuussa, ja vaikka sopimus onkin kolmevuotinen, näyttää aika Stamford Bridgellä jäävän alle vuoden mittaiseksi. Näin siitäkin huolimatta, että Sarri luotsasi Chelsean Valioliigan kolmoseksi ja Eurooppa-liigan voittoon.

Jos ja kun Sarri Juventukseen siirtyy, on hänellä luonnollisesti takanaan tukeva ja vakavarainen seuraorganisaatio sekä massiivinen siirtobudjetti. Hankintoja tultaneen näkemään, ja yhdeksi ensimmäisistä Corriere dello Sport ehdottaa yllätysnimeä, Interin Mauro Icardia.

Inter on jo ilmoittanut entiselle kapteenilleen, ettei tälle löydy roolia ensi kauden joukkueesta. Sarri on sen sijaan valmis antamaan Icardin oikuttelut anteeksi, ja on halukas kiinnittämään argentiinalaisen maalitykin Juventukseen ensi kaudeksi.

Sarri on ihaillut Mauro Icardia jo pidempään. Kun Gonzalo Higuaín siirtyi Napolista Juventukseen kesällä 2016, Sarri halusi Icardin ”Pipitan” korvaajaksi. Napoli ja Icardin agenttivaimo Wanda Nara tekivät kaikkensa siirron toteutumiseksi, mutta tuolloin Inter ei ollut valmis tähtihyökkääjästään luopumaan.

Lehden mukaan Sarri etsii Juventukseen ”40 maalin hyökkääjää”, ja hänen mielestään juuri Icardi sopii tähän profiiliin – niin hurjalta kuin lukema kuulostaakin. Armoitetulla maalintekijällä on kuitenkin ongelmapelaajan maine otsassaan.

Päättyneellä kaudella Icardi ja Nara olivat usein otsikoissa erinäisten oikuttelujen ja kiukuttelujen vuoksi, ja Icardin Serie A:n maalisaldo 11 maalia oli ankara pettymys. Vielä edellisellä kaudella Icardi oli takonut komeat 29 sarjamaalia.

Lähde: Sport

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS